- Jeg liker ikke å være på sjekker'n

Petter Northug føler han mangler selvtillit.

LIKER SINGELLIVET: Petter Northug sier til VG at han klarer seg helt fint uten kjæreste og ikke er på sjekker'n.  Foto: FAME FLYNET
LIKER SINGELLIVET: Petter Northug sier til VG at han klarer seg helt fint uten kjæreste og ikke er på sjekker'n. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skistjernen Petter Northug (26) er kjent som en ekstremt privat person, men i et nytt intervju med VG forteller han om livet utenfor skisporet.

26-åringen har tidligere blitt koblet til Aylar Lie (28) etter bruddet fra Rachel Nordtømme (22), men forteller at han nå er singel. Allikevel har ikke Northug noe hast med å finne seg fast følge og avkrefter at han er på sjekker’n.

- Nei, jeg er håpløs på sånne ting. Jeg liker ikke å være på sjekker’n, i hvert fall ikke i Norge. Det er ingen bekvem situasjon, sier han til VG.

Idrettsstjernen forteller at han sjekket opp damer uten hell i 16-årsalderen og at han derfor mangler selvtillitt på det feltet. Northug vil ikke si noe om det påståtte forholdet til Aylar, og unngår å lese om seg selv i mediene.

- Det vil uansett bli støy og oppmerksomhet rundt mitt navn når jeg er med på noe. Slik er det blitt og det er umulig å unngå. Jeg har lært meg å leve med det. Hvis det er noe jeg må bli informert om, blir jeg informert. Resten trenger jeg ikke vite noe om, sier han til avisen.

  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi har hatt mye krangling   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer