- Jeg liker ikke å være gravid

Mens mange kvinner elsker å være gravide, har Vibeke Klemetsen en helt annen oppfatning.

GLAD MOR: Selv om Vibeke ikke liker sin egen babymage, elsker hun å være mamma. Her med datteren Sophie som hun har sammen med Daniel Franck. Foto: Stella Pictures
GLAD MOR: Selv om Vibeke ikke liker sin egen babymage, elsker hun å være mamma. Her med datteren Sophie som hun har sammen med Daniel Franck. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Flotte Vibeke Klemetsen (35) elsker å være mamma, men selve graviditeten kunne hun godt vært foruten.

Extra-vertinnen er gravid i 6.måned og har fra før barna Sophia (12) og Liam Texas (snart 2). Hun syntes at det å få barn er det største i verden, men kunne godt spart seg de ni månedene i forkant.

- Kroppen min pleier å være ganske stabil, og jeg liker ikke at den er i forandring. Dessuten er det veldig mye hormoner involvert, forklarer 35-åringen til Se og Hør Weekend denne uken.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Var hjemme-værende i syv år 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer