STEMT UT: Klarsynte Gro-Helen Tørum måtte forlate «Skal vi danse».  Foto: TV 2
STEMT UT: Klarsynte Gro-Helen Tørum måtte forlate «Skal vi danse». Foto: TV 2Vis mer

- Jeg liker ikke å tape

Gro-Helen Tørum måtte forlate «Skal vi danse» lørdag kveld.

SEOGHØR.NO: Lørdag var det duket for fjerde program av «Skal vi danse» på TV 2. Etter forrige helgs lave poengsummer, kunne kjendisdanserne nå glede seg over gode tilbakemeldinger fra dommerne som mente flere hadde forbedret seg vesentlig siden siste sending.

Tilslutt ble det klarsynte Gro-Helen Tørum og dansepartner Ivo Havranek som måtte forlate konkurransen etter en danseduell med Mads Kaggestad.

Fortsetter å danse

- Kan ikke si at det var kjipt, for det er publikum som bestemmer! Jeg skal ikke slutte å danse, det er faktisk gøy!

Etter to dansedueller var det ingen stor overraskelse for Gro-Helen at hun nå røk ut.

- Det var min tur etter to dueller. Nå skal jeg hjem til Italia, men det blir nok ingen fest. Jeg er jo et konkurransemenneske og liker ikke å tape.

Danset seg friskere

Tørum, som fikk påvist ME i 2002, har tidligere fortalt Seoghør.no at all dansetreningen bare har påvirket henne positivt.

- Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle klare å gjennomføre så mye fysisk aktivitet. Men det er akkurat som at det gir energi. Det fyller bare på. Men jeg kunne jo ikke gjort dette for noen år siden. Men nå er jeg frisk - jeg er fryktelig glad, for nå er jeg frisk.

De som danset lørdag kveld var: Katarina Flatland (25), eventyrer Samuel Massie (22), gründer Christopher Mørch Husby (26), sportskommentator Mads Kaggestad (38), NRK-profil Gunvor Hals (62), artist Adelén (18), YouTube-stjerne PelleK (28), sjaman Gro-Helen Tørum (52), artist Stian «Staysman» Thorbjørnsen (33), og skuespiller Gitte Witt (31).

Forrige uke var det kjendis-konditor Pascal Dupuy som måtte forlate konkurransen, og artist Ida Maria var den første som ble sendt hjem fra årets sesong.

LES OGSÅ: - Jeg har alltid vært skamløs