- Jeg liker ikke å lage trøbbel

Privat er Jon Almaas en mye mer hensynsfull nabo enn rollefiguren i «Side om side».

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Onsdag lanserte NRK sitt program for TV-høsten. For Jon Almaas (46) sin del blir det mye tid på skjermen, han er nemlig aktuell i både «Nytt på nytt» og «Side om side».

<strong>NY SESONG:</strong> NRK-serien Side om side er tilbake denne høsten, og Jon Almaas (t.v.) får nok en gang vist seg fram i serien. Foto: NRK
NY SESONG: NRK-serien Side om side er tilbake denne høsten, og Jon Almaas (t.v.) får nok en gang vist seg fram i serien. Foto: NRK Vis mer

Og i den andre sesongen av sistnevnte fortsetter trøbbelet i nabolaget.

- Den kommende sesongen er det forviklinger i nabolaget, på samme måte som før. Alle skuespillerne er blitt bedre bortsett fra meg, som er blitt litt dårligere. Så de som gleder seg til nye krumspring fra Jon Almaas kommer til å bli skuffet, sier han til Seoghør.no.

Almaas skryter imidlertid av kollega Tore Sagen.

- Tore Sagen er veldig bra i sesong to. Der jeg svikter, reiser han seg som en ørn.

Den populære TV-kjendisen sier han er en god nabo privat, og ikke helt lik rollefiguren i «Side om side».

- Jeg er en veldig grei nabo som ikke liker å lage trøbbel. Jeg spiller ikke høy musikk. Jeg har ikke fester til langt på natt. Jeg måker for naboene om vinteren og er hensynsfull og grei, sier Almaas til Seoghør.no.

- Jeg bare liker ikke å plage andre mennesker, utdyper han.


Men selv om Almaas har vist seg på TV-skjermen i mange år, og fortsetter denne høsten i to forskjellige programmer, er han ikke redd for at folk skal bli lei av ham.

- Nei, «Side om side» er jeg så lite med i, og «Nytt på nytt» varer bare i en halvtime. Bare se på Anne Lindmo, hun har et program som er opp mot en time. Fredrik Skavlan har 45 minutter. De er samlet mer på TV enn det jeg er, selv om jeg er spredt ut over flere dager. Så er det noen man bør bli lei av, så er det de to og ikke meg, forteller Almaas.

«Side om side» sendes lørdager fra uke 37, mens «Nytt på nytt» har sesongpremiere i uke 38.

LES OGSÅ: - Jeg har ikke plass til flere statuetter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer