- Jeg liker ikke å bli sett på

Anne-Kat. Hærland kommer på «Gullruten» med blandede følelser.

NOMINERT: Anne-Kat. Hærland er nominert i to kategorier til «Gullruten». Foto: Seoghør.no / Kirsti I. Ertsås
NOMINERT: Anne-Kat. Hærland er nominert i to kategorier til «Gullruten». Foto: Seoghør.no / Kirsti I. Ertsås Vis mer
SEHER.NO: Torsdag ble det klart hvem som er nominert i de forskjellige kategoriene til «Gullruten» som går av stabelen i mai, og i kategorien «Beste Kvinnelige Programleder» er Anne-Kat. Hærland (37) blant de utvalgte. I tillegg er «Lyngbø & Hærlands Big Bang» nominert i kategorien «Beste Underholdningsprogram».

Den glamorøse prisutdelingen finner sted i Bergen den 8. mai, men til Seher.no innrømmer Hærland at det er med blandede følelser hun drar dit.

- Det er stas, men det betyr jo masse utgifter på nye kjoler og reise og sånn. Det betyr også å bruke masse penger på en kjole man får slakt for, sier hun.

I 2009 kledde Hærland av seg for magasinet Mann, men til Seher.no forteller hun at hun slett ikke liker å kle seg opp og bli sett på.

- Det hender jeg blir litt flau i sånne pressesammenhenger. Jeg liker å ha kontroll over det som skjer. Jeg liker ikke å kle meg opp og bli sett på, for så å få terningkast.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
- Det kommer ikke til å skje