<strong>KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER:</strong> Andreas Kronheim og Silje Bjørnstad Andersen har fått varme følelser for hverandre under innspillingen av «Love Island». Foto: TV3
KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Andreas Kronheim og Silje Bjørnstad Andersen har fått varme følelser for hverandre under innspillingen av «Love Island». Foto: TV3 Vis mer

«Love Island» Norge:

- Jeg liker henne veldig, veldig godt

Andreas (27) og Silje (26) har falt for hverandre på TV.

Publisert

Høstens realitysatsning på TV3, «Love Island», nærmer seg slutten om bare noen få uker. Seerne har gjennom snart fire uker fått med seg romantikk og drama som har oppstått på villaen like utenfor Las Palmas.

Blant dem som virkelig har funnet tonen i sydligere strøk, er bergenseren Andreas Kronheim (27) og Oslo-jenta Silje Bjørnstad Andersen (26).

I skrivende stund kan mange av seerne kanskje anse dem som et av de mest stabile parene i programmet.

Se og Hør fikk muligheten til å snakke med turtelduene over telefonen fra Las Palmas, og det er ingen tvil om at romantikken blomstrer.

- Vi har det veldig fint her. Vi har jo funnet tonen, og det er hyggelig, sier Andreas.

Saken fortsetter nedenfor

<strong>VARME FØLELSER:</strong> De søte turtelduene innrømmer at følelsene de har for hverandre bare blir sterkere og sterkere. Foto: TV3
VARME FØLELSER: De søte turtelduene innrømmer at følelsene de har for hverandre bare blir sterkere og sterkere. Foto: TV3 Vis mer

Silje ankom kjærlighetsvillaen to dager etter at den originale casten hadde flyttet inn, og det tok ikke lang tid før Andreas la inn en innsats for å sjarmere henne.

- Jeg følte fort at hun var en jente jeg kunne begynne å like. Nå liker jeg henne veldig, veldig godt, sier han til Se og Hør, og legger til:

- Vi er begge glad i en fest og elsker å ha det gøy. Det er mye jeg liker ved henne.

DETTE ER «LOVE ISLAND»: Realitykonseptet «Love Island» er helt nytt i Norge, og deltakerne sliter litt med å forklare reglene. Video: Marie Røssland Vis mer

Var usikker

En tydelig sjarmert Silje sier at hun på sin side var noe usikker på den langhårede kjekkasen i starten.

- Jeg syntes at han var veldig kjekk, da. Da vi ble bedre kjent forsto jeg at han ikke er så høy på seg selv som jeg trodde i starten. Han er jo bare søt, snill og omtenksom, skryter hun.

I «Love Island» er selve målet å finne kjærligheten.

Hele tiden kommer det nye deltakere inn, og de daværende parene kan velge å bytte ut partneren sin dersom de er mer interessert i nykommeren.

Andreas og Silje ønsker imidlertid å satse på hverandre, og akkurat nå kan ingen endre det.

- Det er helt uaktuelt for meg å bytte partner nå, sier Andreas mens Silje sier seg enig.

Saken fortsetter nedenfor.

Se dette innlegget på Instagram

Åååh...💖 #couplesgoals #instavennlig

Et innlegg delt av Love Island Norge (@loveislandnorge)

I forkant av «Love Island» forklarte Andreas til Se og Hør at han var på utkikk etter en «Instagram-vennlig»-kjæreste - altså ei som tar seg godt ut i sosiale medier. Dette kravet oppfyller 26-åringen, ifølge ham selv.

- Jeg synes at Silje er veldig Instagram-vennlig. I tillegg er hun en fantastisk fotograf, og tar veldig fine bilder av meg. Hun er ikke like fornøyd med bildene jeg tar av henne da, men det får være, sier Andreas.

- Er du forelsket?

- Det er nok ikke langt unna, svarer han forsiktig.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>SELVSIKKER:</strong> Andreas Kronheim legger stadig ut lettkledde bilder på sin Instagram-profil, så han er svært fornøyd med at hans nye flamme er flink bak kamera. Foto: Marie Røssland
SELVSIKKER: Andreas Kronheim legger stadig ut lettkledde bilder på sin Instagram-profil, så han er svært fornøyd med at hans nye flamme er flink bak kamera. Foto: Marie Røssland Vis mer

Noen utfordringer

Nå gleder duoen seg til veien videre, og å se hvordan romansen kan utvikle seg også etter innspillingen.

- Jeg tror ting mellom oss bare vil bli mer forsterket når vi kommer tilbake til Norge. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med Silje på utsiden. Alt er jo annerledes i hverdagen enn hva det er her, forklarer bergenseren.

Oslo-jenta ser også frem til å bli bedre kjent med Andreas. Likevel ser hun for seg noen utfordringer som kan oppstå:

- Det kan bli vanskelig at vi bor i forskjellige deler av landet, men man må bare gjøre det beste ut av det, sier hun.

Saken fortsetter nedenfor.

TV-VILLA: Den ferske programlederen, Tone Damli, viser fram villaen hvor håpefulle «Love Island»-deltakere skal bo. Video: Marie Røssland Vis mer

«Love Island» har gjennom fire sesonger gjort enorm suksess i Storbritannia. Konseptet går ut på at deltakerne skal finne kjærligheten, og seerne har hele veien innvirkning på hva som skjer i villaen, via en app.

Det er også seerne som avgjør hvilket par som til slutt vinner og skal dele en pengepremie på en halv million kroner mellom seg.

«Love Island» sendes på TV3 mandag til søndag kl 21.30.

LES OGSÅ: Skiftet kjønn før «Charterfeber»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer