FÅR PEPPER: Kanye West har i etterkant av episoden beklaget det han gjorde, men får likevel hard medfart av Hollywood-kjendisene. Foto: All Over Press
FÅR PEPPER: Kanye West har i etterkant av episoden beklaget det han gjorde, men får likevel hard medfart av Hollywood-kjendisene. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg liker drittsekk-eksen min bedre enn deg

Stjernene raser etter Kanye Wests skandaleoppførsel.

SEHER.NO: Kanye West (32) sto for nattens mest sjokkerende øyeblikk under MTV Video Movie Awards i New York, da han stormet scenen etter at Taylor Swift (19) hadde vunnet prisen for "Beste Kvinnelige Video".

West tok mikrofonen fra Taylor midt i hennes takketale, og sa at han syntes det var "Halo"-stjernen Beyoncé som hadde den beste videoen.

Publikum begynte å pipe mot Kanye, som etter den lille apellen forlot scenen.

Nå reagarer Hollywood-kjendisene med avsky på artistens arrogante opptreden.

"I kissed a girl"-sangeren Katy Perry var blant de som satt i publikum da Kanye stormet scenen, og på MTVs etterfest skal hun ha sagt hva hun mente om opptredenen til West.

- Jeg synes noen forsøkte å skinne i kveld, når det ikke var deres tid til å skinne. Jeg synes Taylor er flott og Kanye er talentfull, men kom igjen - ha deg for f**n av scenen, uttalte Perry ifølge OK!.

"Destiny's Child"-stjernen Kelly Rowland uttalte mandag at "Heartless"-sangeren burde vært mer menneskelig under MTV-utdelingen.

- Med all respekt for Kanye og hans geni, så burde han vært litt mer menneskelig, ettersom det var Taylors første pris, uttalte hun under et intevju med Jill Stuart i dag, skriver OK!.

Sangfuglen Kelly Clarkson valgte mandag å uttrykke sinnet sitt på bloggen sin etter den sjokkerende episoden.

"Jeg har sett deg gjort noen ganske dårlige ting, men du overrasker meg stadig med dine taktløse, drittsekk-aktige oppførsel. Det er helt fascinerende hvor mye jeg ikke liker deg. Jeg liker alle. Jeg liker til og med drittsekk-eksen min som var utro med meg i steden for deg...Noe som er ganske rart ettersom jeg ikke kjenner deg personlig." skrev hun ifølge PerezHilton i bloggen sin.

Ifølge nettstedet TMZ skal også milliardæren Donald Trump ha reagert kraftig på rapperens oppførsen.

På spørsmål om hva han syntes om West sin oppførsel, skal han bare ha svart "motbydelig", for så å oppfordre folk til å boikottet å støtte Kanye framover.

Dette er for øvrig ikke første gangen Kanye West har skapt spetakkel under MTV awards. I 2007 klikket det fullstendig for West da han ikke selv fikk pris.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
Norsk seier i MTV awards