- Jeg liker det jeg ser i speilet

Gwyneth Paltrow har ikke noe imot å bli eldre.

VIL ELDES MED VERDIGHET: - Jeg liker at historien min står skrevet i ansiket mitt, sier Gwyneth Paltrow. Foto: REX/Matt Baron/BEI/All Over Press
VIL ELDES MED VERDIGHET: - Jeg liker at historien min står skrevet i ansiket mitt, sier Gwyneth Paltrow. Foto: REX/Matt Baron/BEI/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow (42) er kjent for sin sunne livsstil og har flere ganger toppet kåringer som «verdens vakreste kvinne».

Men den single tobarnsmoren har selv et svært avslappet forhold til sitt eget utseende og frykter ikke alderdommen, forteller hun i et intervju med Stylist.co.uk.

- Jeg vet det er en klisje, men jeg ønsker virkelig å eldes med verdighet. Man kan bekjempe alderdommen til en viss grad, men jeg aksepterer det fine med å være en voksen kvinne og den visdom det fører med seg.

NATURLIG VAKKER: I april i fjor vant Gwyneth People magazines kåringe "Verdens vakreste kvinne". Foto: REX/Broadimage/All Over Press
NATURLIG VAKKER: I april i fjor vant Gwyneth People magazines kåringe "Verdens vakreste kvinne". Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer

- Det er ingenting morsomt med å være i en så ung alder hvor du ikke kjenner deg selv og du sliter med å akseptere deg selv, sier hun til nettstedet.

Setter pris på rynkene sine

Skuespilleren innrømmer at det selvfølgelig er noen unge jenter som tidlig føler seg komfortabel i sin egen kropp, men for henne tok det lang tid å komme dit, og hun ville aldri gått gjennom den perioden en gang til.

- Morgenen er definitivt ikke tiden jeg ser meg selv i speilet. Jeg bare pusser tennene, kler meg og vekker de andre. Jeg bruker ikke mye sminke heller. Når jeg jobber gjør jeg jo selvfølgelig det, men i hverdagen er jeg en maskara- og lipgloss-type person.

Paltrow synes det er viktig å ta vare på helsa for å føle seg bra, og hun er selv fornøyd med sitt eget utseendet på dette punktet i livet.

- Jeg liker rynkene mine, og jeg liker det jeg ser i speilet. Selvfølgelig kan jeg bli kritisk til ulike ting, men jeg prøver å sette pris på det fantastiske livet jeg har levd og alt jeg har lært. Jeg liker at historien min står skrevet i ansiktet, forteller hun.

LES OGSÅ: Rihanna viste brystene, mens Paltrow dekket seg til