SKJØNNHET: I et intervju med britiske G.Q. forteller den hotte supermodellen Miranda Kerr at hun er åpen for å teste ut flørting med det samme kjønn. Foto: FameFlynet Sweden
SKJØNNHET: I et intervju med britiske G.Q. forteller den hotte supermodellen Miranda Kerr at hun er åpen for å teste ut flørting med det samme kjønn. Foto: FameFlynet SwedenVis mer

- Jeg liker både menn og kvinner

Miranda Kerr er åpen for en jentekjæreste etter bruddet med Orlando Bloom.

SEOGHØR.NO: I fjor høst ble det kjent at Hollywood-paret Miranda Kerr (30) og Orlando Bloom (37)  hadde tatt ut skilsmisse etter seks år som ektepar.

Etter bruddet er hun blant annet blitt koblet til den australske milliardæren James Packer (46), men i et intervju med britiske G.Q. forteller skjønnheten at hennes neste kjæreste ikke nødvendigvis trenger å være en mann:

- Jeg liker både menn og kvinner. Jeg er åpen for å utforske, så aldri si aldri, forteller den australskfødte modellen til magasinet, ifølge nettstedet HelloMagazine.

- Har fått latterlige tilbud

ETTER BRUDDET: Miranda Kerr har sønnen Flynn (3) med eksmannen Orlando Bloom. Dette bildet er tatt av de tre etter at skilsmissen var et faktum i fjor høst. Foto: Stella Pictures
ETTER BRUDDET: Miranda Kerr har sønnen Flynn (3) med eksmannen Orlando Bloom. Dette bildet er tatt av de tre etter at skilsmissen var et faktum i fjor høst. Foto: Stella Pictures Vis mer

Hun forteller videre at hun etter separasjonen fra ektemannen har fått mange ulike tilbud fra beundrere:

- Jeg har fått mange hinsides og latterlige tilbud - saker som man en gang ikke ser på film!

Miranda Kerr er ikke den eneste kjendisdamen som har avslørt at hun blir tiltrukket av kvinner. Også skuespiller Cameron Diaz (41) innrømmer at hun tiltrekkes av kvinner:

- Jeg blir seksuelt tiltrukket av kvinner. Kvinner er vakre, og jeg tror det er helt naturlig å bli forført av feminin skjønnhet, avslører hun overfor magasinet Glamour.

I likhet med det nyseparerte Hollywood-paret Gwyneth Paltrow (41) og Chris Martin (37) har Bloom og Kerr valgt å beholde det gode vennskapet.

Eks-ekteparet har sønnen Flynn (3) sammen.

LES OGSÅ: Nå snakker Bloom ut om bruddet