<strong>DOMINANT:</strong> - Jeg er på en måte slik en mann er når det kommer til å date kvinner. Jeg er dominant. Jeg åpner dørene og jeg kjøper middag. Ja, jeg er romantisk, forteller Evan Rachel Wood, som her er naken i «Mildred Pierce». Foto: Stella Pictures
DOMINANT: - Jeg er på en måte slik en mann er når det kommer til å date kvinner. Jeg er dominant. Jeg åpner dørene og jeg kjøper middag. Ja, jeg er romantisk, forteller Evan Rachel Wood, som her er naken i «Mildred Pierce». Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg liker både kvinner og menn

Evan Rachel Wood avslører at hun er biseksuell - og dominant.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Evan Rachel Wood (23) leter nødvendigvis ikke etter drømmemannen. Skuespillerstjernen blir nemlig også svært glad hvis den rette jenta skulle dukke opp. Det skriver Esquire magazine i sin maiutgave.

- Jeg er glad i både menn og kvinner, jeg. Jeg treffer gjerne en bra fyr. Eller en bra kvinne, sier hun til magasinet.

Offentlig sett har 23-åringen så langt i livet bare datet menn. Men Wood, som tidligere var forlovet med sjokk-rockeren Marilyn Manson, har også erfaring med samme kjønn, avslører hun nå.

På spørsmål om hun også dater kvinner, svarer hun kontant «Ja». Hvilken rolle hun tar på seg i et kvinne-til-kvinne-forhold, er heller ikke vanskelig å svare på for «Mildred Pierce»-stjernen.

- Jeg er på en måte slik en mann er når det kommer til å date kvinner. Jeg er dominant. Jeg åpner dørene og jeg kjøper middag. Ja, jeg er romantisk, forteller Evan Rachel Wood, som innrømmer at hun liker å skape litt overskrifter.

- Jeg tror jeg er litt kontroversiell. Men jeg prøver å være litt mystisk slik at folk på en måte ikke kan sette fingeren på det, sier hun til magasinet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Brukte parykk mellom beina

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer