- Jeg liker at barna synes jeg er litt pinlig

Atle Antonsen gjør sitt beste for å sørge for at barna blir flaue.

GJØR BARNA FLAUE: - Poenget med tenåringer er at de skal mene at foreldrene er kleine. Det trigger jeg jo så godt jeg kan, sier Atle Antonsen. Foto: Stella Pictures
GJØR BARNA FLAUE: - Poenget med tenåringer er at de skal mene at foreldrene er kleine. Det trigger jeg jo så godt jeg kan, sier Atle Antonsen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Atle Antonsen (42) er igjen aktuell som Bent i oppfølgeren til julekalendersuksessen «Nissene på låven» fra 2001, «Nissene over skog og hei».

Siden han for ti år siden stakk av med seieren på låven, har karrierepila til den norske komikeren bare pekt oppover. «Uti vår hage», «Team Antonsen», «Tre brødre som ikke er brødre», «Etaten», «Dag» og «Kong Curling» er alle eksempler på det.

Til Dagbladet forteller 42-åringen at han at datteren på 21 og sønnene på 15 og 13 ikke alltid synes at pappa er like morsom.

- Poenget med tenåringer er at de skal mene at foreldrene er kleine. Det trigger jeg jo så godt jeg kan, sier han til avisen.

Antonsen har nemlig en plan med mye han gjør.

- Jeg liker å gjøre barna litt flaue, det tror jeg er fars jobb altså. Det er ofte litt mer kalkulert enn de tror. Jeg liker liksom at de synes jeg er litt pinlig. Den moroa må vi ha, synes jeg. Det skal jo ingenting til, bare jeg gjør litt ut av meg, er det kjørt. Fryktelig enkelt. Det koster ikke én kalori å få barna flaue altså, forteller Atle Antonsen til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg gikk på sosialen da jeg var 20  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer