- Jeg liker å være litt «Jenny from the block»

Jenny Skavlan første smykkekolleksjon byr på «hoops» for vestkantjenter. Se bildene her!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Jenny Skavlan (29) er allerede godt kjent som skuespiller, programleder, «sy om»-entusiast og designer for Bik Bok.

Nå tar hun skrittet inn i smykkenes gylne verden, med sin første smykkekolleksjon for David-Andersen.

Smykkene, som er laget med forgylt sølv og marmor, er inspirert av stilperioden Art Deco. Men også noe ganske annet er å spore i smykkekolleksjonen, som blant annet inneholder øreringer.

- Jeg har elsket sånne hoops siden jeg var liten og har alltid brukt det. Jeg liker å være litt «Jenny from the block», sier Jenny Skavlan humørfylt til Seoghør.no - med referanse til popstjernen Jennifer Lopez (45), som i 2002 hadde en hit med låten «Jenny from the Block».

Se hele intervjuet med Jenny øverst i saken!

Saken fortsetter under bildene.

GOD STØTTE: Blogger Camilla Pihl (t.v), som allerede er i «designerstallen» til David-Andersen, og skuespiller Gitte Witt (t.h) var blant dem som skrøt av Jennys smykker på lanseringen torsdag. Foto: NTB Scanpix/ Tor Lindseth, Se og Hør
GOD STØTTE: Blogger Camilla Pihl (t.v), som allerede er i «designerstallen» til David-Andersen, og skuespiller Gitte Witt (t.h) var blant dem som skrøt av Jennys smykker på lanseringen torsdag. Foto: NTB Scanpix/ Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer

Imidlertid har den flotte designeren hatt vansker med å finne øreringer av god kvalitet tidligere, og derfor endt opp med hoops fra billigbutikker. Dét fikk hun sjanse til å endre på med den nye smykkekolleksjonen.

- Disse er av ordentlig kvalitet, matte på utsiden og blanke på innsiden. Og jeg synes størrelsen er veldig fin.

- Det er ikke bare «ghetto girls» som går med hoops, det er jenter fra vestkanten også, sier Jenny med glimt i øyet til Seoghør.no på smykkelanseringen.

Se bildene av Jenny Skavlan for David-Andersen nedenfor!

DESIGN-DUO: Jennys mor, Janicke Ebbing, beundret datterens smykker. Keramikeren og tekstilkunstneren hjalp datteren med å designe brudekjolen hun ektet Thomas Gullestad i våren 2014.   Foto: Tor Lindseth
DESIGN-DUO: Jennys mor, Janicke Ebbing, beundret datterens smykker. Keramikeren og tekstilkunstneren hjalp datteren med å designe brudekjolen hun ektet Thomas Gullestad i våren 2014. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Jenny Skavlans ferske smykkekolleksjon er i salg fra 19. juni.

LES OGSÅ: - Det går fint etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer