- Jeg liker å spille inn sex

Superstjernen gjør helomvending, kanskje på grunn av denne jenta.

TRYGT OG GODT: - Det er verre for jenter tror jeg. Men Emilie var sikker i det hun gjorde og da kjentes det tryggere. Jeg er alltid mer urolig for jentene i slike sitiuasjoner, menerRobert Pattinson. Foto: Stella Pictures
TRYGT OG GODT: - Det er verre for jenter tror jeg. Men Emilie var sikker i det hun gjorde og da kjentes det tryggere. Jeg er alltid mer urolig for jentene i slike sitiuasjoner, menerRobert Pattinson. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  "Twilight"-kjekkasen Robert Pattinson (23) deler en het scene med Emilie De Ravin i "Remember me". Men filmsex er ikke noe problem for superstjernen, ifølge britiske Daily Star.
 
Tidligere har den populære skuespilleren fleipet med at han er allergisk mot vaginaer. Men nå har han altså ikke noe imot det motsatte kjønn, i hvert fall ikke på film.

Til avisen uttaler han at han ikke hadde noen som helst problemer med å spille inn de hete scenene med De Ravin.

- Jeg liker det. Jeg er en mann, og det er en del av jobben min, sier han.

23-åringen benytter også sjansen til å skryte av sin motspiller, som han mener roet ham ned under de hete scenene.

- Det er verre for jenter tror jeg. Men Emilie var sikker i det hun gjorde og da kjentes det tryggere. Jeg er alltid mer urolig for jentene i slike sitiuasjoner, mener Robert Pattinson.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!


LES MER: - Jeg er singel!