- Jeg liker å pakke flaskeposter

Hans fra «Tangerudbakken» er med på å spre glede langs hele Norge i sommer. Se video!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hans Korsgaard (39) ble TV-kjendis over natten da serien «Tangerudbakken Borettslag» begynte å gå på TVNorge for seks år siden.

Livet som TV-stjerne er vel og bra, men det er på Fossheim Verksteder at Hans trives aller best. Her jobber han åtte timer hver dag.

Da Se og Hør var på besøk holdt Hans og vennene på å pakke de siste flaskepostene til Se og Hør før sommeren.

– Det er veldig gøy å jobbe her, og jeg liker å pakke flaskeposter, sier Hans.

Tradisjon

- KONSENTRERT: - Det passet akkurat, jubler Hans. Flaskepostene ble trygt plassert i elbilen, og dukker nå opp på forskjellige plasser rundt om i landet. Foto: Curt Hjerstedt, Se og Hør
- KONSENTRERT: - Det passet akkurat, jubler Hans. Flaskepostene ble trygt plassert i elbilen, og dukker nå opp på forskjellige plasser rundt om i landet. Foto: Curt Hjerstedt, Se og Hør Vis mer

At Se og Hør gleder nordmenn med flaskeposter er et sikkert sommertegn. I år er det altså Hans og kollegaene hans på Fossheim Verksteder som har tatt seg av pakkingen og klargjøringen av tusenvis av flasker.

Mange av flaskene skal deles ut på Se og Hørs sommerturné, mens andre kan dukke opp på helt tilfeldige steder.

Det gjelder å holde øynene oppe!

Herlig arbeidsgjeng

Tillitsvalgt Kim Larsen (45) skryter av arbeidsmoralen til Hans og de andre på verkstedet. Han forteller at det er en glede å jobbe sammen med alle disse folkene, som alle er spesielle på sin egen måte.

Hans og de andre jobber konsentrert og er veldig nøye med alle flaskene mens vi er på besøk. De passer på at alle ser ut som de skal før de legger ut på reisen rundt i landet.

– Jeg gleder meg til sommeren. Da skal jeg være sammen med fetteren min og kose meg, sier Hans.

Før han legger til: – Også skal jeg finne en flaskepost fra Se og Hør!

- VEL BLÅST: Hans og kollegaene hans har nettopp lastet 150 flaskeposter inn i en elbil fra Renault, som er en av sponsorene på sommerturneen til Se og Hør. - Det var deilig å bli ferdig, roper Hans. Foto: Curt Hjerstedt, Se og Hør
- VEL BLÅST: Hans og kollegaene hans har nettopp lastet 150 flaskeposter inn i en elbil fra Renault, som er en av sponsorene på sommerturneen til Se og Hør. - Det var deilig å bli ferdig, roper Hans. Foto: Curt Hjerstedt, Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: Her får Nina sitt livs sjokk!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer