- Jeg liker å kombinere dem med gifteringen

Jenny Skavlan, som giftet seg med Thomas Gullestad i fjor, avslører hvordan hun bruker sine nye smykker.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Forrige uke lanserte programleder, skuespiller og designer Jenny Skavlan sin første smykkekolleksjon for David-Andersen på Palmen i Oslo.

Den talentfulle 29-åringen fortalte til Seoghør.no at smykkeoppdraget bød på utfordringer, ettersom hun ønsket å benytte det krevende materialet marmor i kolleksjonen.

Imidlertid er ikke dette første gang Jenny har tatt en designrelatert utfordring.

I slutten av april i fjor giftet hun seg med «Mitt dansecrew»-vinner Thomas «Fingern» Gullestad (34) i en egendesignet og -sydd brudekjole, og i våres påtok hun seg et helt spesielt brudekjole-prosjekt.

Jenny Skavlans flotte brudekjole var gjennomtenkt til minste detalj, og ringene i den ferske smykkekolleksjonen matcher faktisk gifteringen hennes.

- Da jeg fikk se denne marmorringen for første gang, så satte jeg den sammen med gifteringen og tenkte at det var en kul kombo. Den har samme form, den er bare liksom stripete, i marmor, forteller hun til Seoghør.no.

Se hele intervjuet med Jenny Skavlan i videoen øverst i saken!

STYLER GIFTERINGEN: På smykkelanseringen sin lot Jenny Skavlan gifteringen få skinne i fred på venstre hånd, men ellers synes hun det er kult å style den med blant annet marmorringen (ytterst t.v) fra kolleksjonen.  Foto: NTB scanpix
STYLER GIFTERINGEN: På smykkelanseringen sin lot Jenny Skavlan gifteringen få skinne i fred på venstre hånd, men ellers synes hun det er kult å style den med blant annet marmorringen (ytterst t.v) fra kolleksjonen. Foto: NTB scanpix Vis mer

«Sy om»-forfatteren bedyrer imidlertid at hun ikke designet smykkene med tanke på at de skulle passe spesifikt til gifteringen hennes, som er en tidløs, inngravert ring i blankt gull.

Jenny Skavlan er kjent for sin stilsikre garderobe, som er preget av kreativitet og gjenbruk.

Hun har mottatt både «Årets grønne pris» og pris som «Årets best kledde kvinne», og på smykkelanseringen kom hun med et par hint om hvordan hun selv vil style smykkene.

- Jeg liker å kombinere dem med gifteringen, for eksempel, som er en veldig enkel ring. For ringene står ikke ut så mange steder, de er ganske rette. Så å kombinere en giftering, en gammel ring og en sånn ring, er jo ganske morsomt, sier Jenny Skavlan til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Jeg løp seks dager etter at Alexander ble født

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer