- Jeg liker å fornye utseendet mitt, for da er det en ny start

Sophie Elise Isachsen avslører hvorfor hun stadig føler behov for å endre på hvordan hun ser ut.

SLIK SER HUN IKKE UT LENGER: Sophie Elise Isachsen endrer stadig på hårfarge og frisyre. Her er hun avbildet under Gullruten like før sommeren.  Foto: Andreas Fadum
SLIK SER HUN IKKE UT LENGER: Sophie Elise Isachsen endrer stadig på hårfarge og frisyre. Her er hun avbildet under Gullruten like før sommeren. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Blogger Sophie Elise Isachsen (21) har valgt å være åpen på bloggen sin om diverse endringer hun har gjort med utseendet sitt.

Hun har blant annet fortalt om da hun la inn silikon i brystene sine som 18-åring og at hun opererte nesen etter å ha mottatt netthets. 

Det er imidlertid ikke bare større og permanente endringer Sophie Elise blogger om. Hun er også stadig å se med en ny frisyre eller hårfarge.

- Samme vrak på innsiden

Denne gangen har «Bloggerne»-profilen valgt å klippe pannelugg, noe hun nylig viste frem på bloggen sin. I blogginnlegget forklarte hun også hvorfor hun valgte å endre på sveisen igjen:

«Jeg klippet lugg forresten, jeg liker å fornye utseendet mitt, for da er det en ny start og slike ser jeg ut til å ha behov for ganske ofte», skriver hun og fortsetter:

«Pluss at om man har kjærlighetssorg eller er litt trist generelt så lurer man seg selv til at noe er annerledes, men så er man samme emosjonelle vrak på innsiden, bare med pannelugg. Og da ser ingen andre det, de ser bare panneluggen, og da er det OK og så kan man late som og så farger man håret igjen om et par uker», skriver hun.

Seoghør.no har vært i kontakt med Sophie Elise Isachsens management hos ANTI, men får opplyst at bloggeren ikke har noen ytterligere kommentar.

Saken fortsetter under bildet.

NY LOOK: Toppblogger Sophie Elise Isachsen viste frem sin nye frisyre på bloggen sin. Bildet er gjengitt med tillatelse.  Foto: Privat
NY LOOK: Toppblogger Sophie Elise Isachsen viste frem sin nye frisyre på bloggen sin. Bildet er gjengitt med tillatelse. Foto: Privat Vis mer

Avslørte angstanfall

Tidligere har 21-åringen hatt blondt, brunt, grått, rosa, blondt hår med blått i tuppene og lillafarget hår. 

Som hun skriver i blogginnlegget, liker hun å forandre på hårfrisyren når ting ikke er som det skal. Det innrømmet hun tidligere i år at hun har opplevd mye av. 

I april avslørte hun nemlig sin personlige kamp mot angst, som startet ved fjerde uke med dans som deltager i TV 2-programmet «Mitt Dansecrew» i fjor.

Saken fortsetter under bildene.

ALT KLER DEN SMUKKE: Sophie Elise liker å eksperimentere med ulike hårfarger. I november 2014 hadde hun helt blondt hår, i desember dukket hun opp med rosa hår, mens måneden før dukket hun opp på Se og Hørs kjendisgatta med lilla hår.  Foto: Andreas Fadum
ALT KLER DEN SMUKKE: Sophie Elise liker å eksperimentere med ulike hårfarger. I november 2014 hadde hun helt blondt hår, i desember dukket hun opp med rosa hår, mens måneden før dukket hun opp på Se og Hørs kjendisgatta med lilla hår. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Hun skrev åpenhjertig på bloggen om hvordan hun merket at ting gikk nedover da hun hadde trent i månedsvis og ikke hadde tid til å blogge så mye som ønsket.

Dette førte til mindre inntekt, og i tillegg var ikke alt som det skulle på hjemmefronten. Hun hadde i den perioden også alvorlig acne, noe som gjorde det ubehagelig for henne å vise seg på TV hver fredag kveld. 

«Hjertet mitt banket så fort at det gjorde vondt i brystet, men jeg var ikke sliten. Jeg fikk problemer med å puste. Jeg fikk problemer med å snakke. Panikk. Når jeg snakket, følte jeg at guttene ikke forsto. Hører de hva jeg sier? Gir det jeg sier i det hele tatt noen mening? Har jeg blitt gal?» skrev hun i innlegget.

Saken fortsetter under bildet.

BLE FOR MYE FOR HENNE: Blogger Sophie Elise Isachsen var i fjor deltager i TV-programmet «Mitt Dansecrew». Her sammen med danserne fra crewet og programleder Stian Blipp. Foto: NTB scanpix
BLE FOR MYE FOR HENNE: Blogger Sophie Elise Isachsen var i fjor deltager i TV-programmet «Mitt Dansecrew». Her sammen med danserne fra crewet og programleder Stian Blipp. Foto: NTB scanpix Vis mer

I januar i år ble det også kjent at Sophie Elise og hennes daværende kjæreste Robin Johansson (21) hadde gjort det slutt etter å ha vært kjærester siden sommeren 2014.

Da Se og Hør møtte henne på Vixen Blog Awards like etter bruddet, fortalte hun at det føltes helt riktig å dele kjærlighetssorgen med leserne.

- Jeg tror leserne mine synes det er godt å ha noen å kunne relatere seg til, som faktisk er ærlig og forteller hvordan ting er når man går gjennom noe kjipt i livet. Jeg vil mye heller dele det, og at dét føles litt ubehagelig, enn å ikke dele det, sa hun den gang.

EKSEN: Robin og Sophie Elise var sammen fra sommeren 2014 til desember 2015.  Foto: Andreas Fadum
EKSEN: Robin og Sophie Elise var sammen fra sommeren 2014 til desember 2015. Foto: Andreas Fadum Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg kjenner at jeg tar på meg en maske

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer