VANT PRIS: Onsdag kveld ble Rachel Nordtømme kåret til årets kjendisblogger under Vixen Blog Awards og stilte i rosa kjole. Dermed fikk hun like mye oppmerksomhet som Pia Haraldsen fikk på bildet til venstre, da hun kom i sin rosa kjole i 2004.  Foto: SCANPIX/STELLA
VANT PRIS: Onsdag kveld ble Rachel Nordtømme kåret til årets kjendisblogger under Vixen Blog Awards og stilte i rosa kjole. Dermed fikk hun like mye oppmerksomhet som Pia Haraldsen fikk på bildet til venstre, da hun kom i sin rosa kjole i 2004. Foto: SCANPIX/STELLA Vis mer

- Jeg liker å bli sett

Rachel Nordtømme «tok en Pia» på Blog Awards, og det var ikke tilfeldig...

Publisert
SEHER.NO: Skikonge Petter Northug jrs. friidrettskjæreste, Rachel Nordtømme (21), har den siste tiden fått mye oppmerksomhet, og onsdag ble hun hyllet som årets kjendisblogger under Vixen Blog Awards.
 
Utdelingen var den første store offentlige rød løper-opptredenen til Nordtømme, hvor hun selv var i fokus, og ikke kjæresten.
 
21-åringen tok pusten fra mange da hun ankom motefesten i en knallrosa kjole fra Lanvins H&M-kolleksjon, og hun skilte seg med det fra flere av de norske kjendisene som hadde valgt mer nedtonede farger.

- Jeg valgte kjolen fordi den er «knæsj» og skiller seg ut. Flere velger å kjøre «safe» på slike tilstelninger, men jeg liker å bli sett, sier Nordtømme til Seher.no.

Og med Nordtømmes kjolevalg ble hun et blikkfang, mener rådviger i PR-byåret Geelmyuden-Kiese, Torbjørn Urfjell.

- Selvfølgelig var det gjennomtenkt av Rachel å komme i knallrosa kjole, og hun har jo tatt på seg denne kjolen fordi hun ønsker å bli sett. Nå blir hun omtalt og etterspurt – ikke på grunn av ekspertisen sin, men på grunn av at hun har valgt å gå inn i rollen som blikkfang. Hvis målet er å bygge en seriøs journalistisk karriere, så bør hun tenke over at dette legger en ramme for hva som skjer i framtiden, sier Urfjell til Seher.no.

Han mener 21-åringen velger snarveien til berømmelse.

- Man kan velge å bli kjent for kunnskapen sin eller noe man har gjort, eller man kan ta snarveien til berømmelse. Nordtømme velger å være kjent for å være kjendis.  

Etter mye fram og tilbake, ble det torsdag kjent at 21-åringen kommer til å stille som «Senkvelds» egen reporter på TV2 under VM. Selv har hun ennå ikke bestemt seg for om det er en karriere på TV hun ønsker å satse på.
 
- Jeg har ikke tenkt så mye på det, og får bare se det an i forhold til tilbudene som kommer og hvordan jeg liker det. Jeg vet ikke helt hva jeg kommer til å gjøre framover, sier hun til Seher.no.

TV og radiodirektør Espen Barås Bye i Mediebyrået OMD har tidligere sagt at Nordtømme er i ferd med å bli blant Norges største kjendiser.

- Rachel Nordtømme er i ferd med å etablere seg som A-kjendis, hun er «up and coming», uttalte han nylig til Dagbladet.

Dette er imidlertid ikke første gang noen har stjålet oppmerksomheten med en knallrosa kjole.

Pia Haraldsen ble kjent over natten etter å ha blitt fotografert i en rosa kjole på den røde løperen i Ingrid Alexandras dåp i 2004. Hun har senere jobbet blant annet som politisk redaktør i humorprogrammet Rikets Røst, og har jaktet på kjæreste sammen med moren i TV3-programmet «Pia & Jasmin».


Urfjell mener imidlertid det var flere som utmerket seg på motefesten onsdag. Motebloggeren Tommy, kjent for å ha stormet scenen under «Det Store Korslaget» nylig, kom nemlig med et kjøttstykke som overdel.

- Blog Awards er en mellomting mellom freakshow og et seriøst arrangement, men det mest oppsiktsvekkende i går var likevel Bjørnar Løberg, bedre kjent som bloggeren Tommy, som virkelig tok denne bloggeverdenen på kornet med det Lady Gaga-inspirerte antrekket sitt. Man kan la seg forarge eller prise seg lykkelig over slike mennesker. Jeg tenker at det norske samfunn skal være glade for at det finnes folk som vil bli sett, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: De er like store som Tone og Aksel

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer