NY START: - Håret mitt har levd sitt liv - og jeg ønsker nå å legge denne epoken bak meg, og begynne på en ny, frisk start, fortalte Pamela Anderson til Ellen DeGeneres i november. Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over Press
NY START: - Håret mitt har levd sitt liv - og jeg ønsker nå å legge denne epoken bak meg, og begynne på en ny, frisk start, fortalte Pamela Anderson til Ellen DeGeneres i november. Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over PressVis mer

- Jeg lignet på en Q-tips

Pamela Anderson om hårklippen som ga uante problemer.

SEOGHØR.NO: I november i fjor overrasket sexbomben Pamela Anderson (46) mange da hun kvittet seg med sine lange platinablonde lokker.

Håret og hennes to store fordeler har nemlig vært Pamelas varemerke siden hun slo gjennom som livvakten C.J Parker i «Baywatch» på 90-tallet.

Men stjernen gikk ordentlig til verks da hun valgte å forandre frisyren, og klippet seg helt kort i en moderne pixie-sveis.

Nå avslører Pamela at det tok litt tid før hun følte seg komfortabel med sin nye look.

IKKE GLAD: Pamela synes hun lignet på TV-personligheten og CNN-nyhetsankeren Anderson Cooper. Foto: AdMedia / Splash News/All Over P
IKKE GLAD: Pamela synes hun lignet på TV-personligheten og CNN-nyhetsankeren Anderson Cooper. Foto: AdMedia / Splash News/All Over P Vis mer

- Først synes jeg at jeg lignet på Anderson Cooper eller en Q-tips, forteller hun til Elle magazine, ifølge UsWeekly.com.

I tillegg var hun redd for at sexlivet med sin nygifte ektemann Rick Salomon (46) ville lide av den drastiske forandringen.

- Jeg trodde det ville bli rart å ha sex med kort hår, men etterhvert kom jeg i riktig modus, sier hun, og legger til at betryggende komplimenter fra en god kamerat hjalp på selvtilliten.

Giftet seg med eksmannen

- Jeg har en fantastisk venn som sa til meg: «Noen kvinner ser mer maskuline ut når de klipper håret, men du ser mer feminin ut».

SLIK VI KJENNER HENNE: Pamela Anderson slo gjennom som livredderen C J Parker i 90-tallsserien Baywatch. Da var de lange lokkene platinablonde. Foto: REX/FremantleMedia Ltd/All Over Press
SLIK VI KJENNER HENNE: Pamela Anderson slo gjennom som livredderen C J Parker i 90-tallsserien Baywatch. Da var de lange lokkene platinablonde. Foto: REX/FremantleMedia Ltd/All Over Press Vis mer

Nå er 46-åringen fornøyd med frisyren og livet med Rick - som hun også var gift med i to måneder i 2007.

- Rockestjerne-greia ble veldig destruktivt. Jeg visste ikke hva jeg holdt på med. Det ble liksom bare en greie. Håret, rockestjerne-livsstilen og å leve i en drøm. Det startet veldig uskyldig, men til slutt følte jeg meg som en tegneseriefigur, forteller hun om sitt tidligere liv, ifølge nettstedet.

I tillegg til ekteskapet med Mötley Crüe-trommisen Tommy Lee (51), har hun også vært gift med rockestjernen Kid Rock (43).

Forholdet med Tommy Lee resulterte i sønnene Dylan (16) og Brandon (17).

LES OGSÅ: Pamela kaster klærne - igjen