- Jeg ligner for f*en ikke på Michael Jackson!

Filmstjernen Rose McGowan ble rasende da hun så fansens tilbakemeldinger på Instagram.

 Foto: Instagram/ All Over Press
Foto: Instagram/ All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Plastisk kirurgi og hvorvidt stjernene har eller ikke har tatt det, er et yndet tema i kjendispressens sladrespalter.

Da «Death Proof»-stjernen Rose McGowan (40) postet et «selfie» på Instagram-profilen sin tirsdag, ble plastisk kirurgi også raskt et tema blant skuespillerens følgere. Dét fikk imidlertid «Nip/Tuck»-skuespilleren til å tenne på alle pluggene, skriver UsWeekly.

En av Instagram-følgerne hennes skrev nemlig at stjernen lignet på popkongen Michael Jackson, som ble notorisk for sine mange plastiske operasjoner, på bildet - som viser en smilende McGowan iført pilotbriller:

En annen av «Charmed»-skjønnhetens følgere fulgte opp like etter med følgende kommentar, skriver Us Weekly:

«#michaeljackson ikke mer plastisk kirurgi, vær så snill!».

Gjorde narr av «kongen av pop»

Instagram-kommentarene, som sammenlignet skuespilleren med den nå avdøde poplegenden, utløste en voldsom reaksjon hos Rose McGowan - som neppe satte henne i et bedre lys.

Først fornærmet hun en av Instagram-brukerne som kritiserte «selfien», før hun gikk løs på Michael Jacksons ettermæle:

«Har noen stoppet opp og tenkt på at Michael Jackson pleide å være svart, og prøvde å forvandle seg til en hvit, muligens irsk person med kløft i haka og en bitteliten nese? Jeg ble født irsk. Så faen ta dere, tapere», skrev Hollywood-stjernen rasende.

McGowan, som er av fransk og irsk avstamming, nøyet seg imidlertid ikke med dette. Hun fulgte opp Instagram-utbruddet med to sidestilte bilder av Jackson, ett tatt før og ett tatt etter at han hadde gjennomgått plastiske operasjoner.

- Akkurat. Dere dumme f***. Ta denne, lød den noe kryptiske kommentaren hennes til bildet:

Heftige diskusjoner har oppstått i kommentarfeltet til de to Instagram-bildene.

Flere av Rose McGowans følgere reagerer på at hun angriper Michael Jackson fremfor Instagram-«trollene», og noen påpeker at «Thriller»-stjernen gjorde sitt beste for å leve med den sjeldne hudsykdommen Vitiligo fremfor å ville bli en hvit mann.

FERSK STJERNE: Rose McGowan trollbandt TV-seerne i «Charmed» i begynnelsen av 2005. Foto: Stella Pictures
HØSTEN 2008: Rose McGowan så flott ut på byen i L.A. i oktober 2008, mens hun fortsatt var forlovet med regissør Robert Rodriguez. Foto: Stella Pictures
VÅREN 2009: Skuespilleren på «Terminator Salavation»-premieren i Hollywood mai 2009. Foto: Stella Pictures
HØSTEN 2010: Stjernen så strålende ut på en event i L.A. i midten av november 2010. Foto: Stella Pictures
I 2011: Rose McGowan strålte på et arrangement i L.A. i mars 2011. Foto: Stella Pictures
HØSTEN 2011: Rose McGowan var skjønn i turkis på en galla i L.A. i midten av november, 2011. Foto: Stella Pictures
I 2012: Skuespilleren var en skikkelig babe på Golden Globe-fest på Chateau Marmont i West Hollywood i midten av januar 2012. Foto: Stella Pictures
I 2012: I slutten av desember 2012 viste stjernen seg med en blond bobfrisyre i New York. Foto: Stella Pictures
I 2013: I slutten av februar 2013 så stjernen litt mer rufsete ut, på et lanseringsarragement i L.A. Foto: FameFlynet
HØSTEN 2013: I midten av september i fjor var Rose McGowan mørkhåret igjen. Foto: Stella Pictures
VÅREN 2014: I slutten av mars ble stjernen fotografert ved Craigs Restaurant. Foto: FameFlynet
VÅREN 2014: En litt stram Rose McGowan på åpningen av Sundance London Film & Music Festival i slutten av april i år. Foto: Stella Pictures
SOMMEREN 2014: Rose McGowan tilbake til en litt rufsete, rocka «look» ved restauranten RivaBella restaurant on June 30, 2014 in West Hollywood, California. Celebrities dine out at RivaBella restaurant i West Hollywood 30. juni. Foto: Stella Pictures

McGowan var involvert i en alvorlig bilulykke i 2007, noe som medførte at hun trengte rekonstruerende plastisk kirurgi rundt det ene øyet.

Det er blitt spekulert mye i om hun har tatt andre typer inngrep, blant annet brystforstørrelse, ansiktsløftning og injeksjoner i kinnene, skriver nettsiden Plastic Surgery Before and After. Selv har hun aldri bekreftet noen operasjoner utover inngrep i forbindelse med bilulykken.

LES OGSÅ: - Vi prøver å få et barn til