- Jeg ligner for f*en ikke på Michael Jackson!

Filmstjernen Rose McGowan ble rasende da hun så fansens tilbakemeldinger på Instagram.

Foto: Instagram/ All Over Press
Foto: Instagram/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Plastisk kirurgi og hvorvidt stjernene har eller ikke har tatt det, er et yndet tema i kjendispressens sladrespalter.

Da «Death Proof»-stjernen Rose McGowan (40) postet et «selfie» på Instagram-profilen sin tirsdag, ble plastisk kirurgi også raskt et tema blant skuespillerens følgere. Dét fikk imidlertid «Nip/Tuck»-skuespilleren til å tenne på alle pluggene, skriver UsWeekly.

En av Instagram-følgerne hennes skrev nemlig at stjernen lignet på popkongen Michael Jackson, som ble notorisk for sine mange plastiske operasjoner, på bildet - som viser en smilende McGowan iført pilotbriller:

En annen av «Charmed»-skjønnhetens følgere fulgte opp like etter med følgende kommentar, skriver Us Weekly:

«#michaeljackson ikke mer plastisk kirurgi, vær så snill!».

Gjorde narr av «kongen av pop»

Instagram-kommentarene, som sammenlignet skuespilleren med den nå avdøde poplegenden, utløste en voldsom reaksjon hos Rose McGowan - som neppe satte henne i et bedre lys.

Først fornærmet hun en av Instagram-brukerne som kritiserte «selfien», før hun gikk løs på Michael Jacksons ettermæle:

«Har noen stoppet opp og tenkt på at Michael Jackson pleide å være svart, og prøvde å forvandle seg til en hvit, muligens irsk person med kløft i haka og en bitteliten nese? Jeg ble født irsk. Så faen ta dere, tapere», skrev Hollywood-stjernen rasende.

McGowan, som er av fransk og irsk avstamming, nøyet seg imidlertid ikke med dette. Hun fulgte opp Instagram-utbruddet med to sidestilte bilder av Jackson, ett tatt før og ett tatt etter at han hadde gjennomgått plastiske operasjoner.

- Akkurat. Dere dumme f***. Ta denne, lød den noe kryptiske kommentaren hennes til bildet:

Heftige diskusjoner har oppstått i kommentarfeltet til de to Instagram-bildene.

Flere av Rose McGowans følgere reagerer på at hun angriper Michael Jackson fremfor Instagram-«trollene», og noen påpeker at «Thriller»-stjernen gjorde sitt beste for å leve med den sjeldne hudsykdommen Vitiligo fremfor å ville bli en hvit mann.

McGowan var involvert i en alvorlig bilulykke i 2007, noe som medførte at hun trengte rekonstruerende plastisk kirurgi rundt det ene øyet.

Det er blitt spekulert mye i om hun har tatt andre typer inngrep, blant annet brystforstørrelse, ansiktsløftning og injeksjoner i kinnene, skriver nettsiden Plastic Surgery Before and After. Selv har hun aldri bekreftet noen operasjoner utover inngrep i forbindelse med bilulykken.

LES OGSÅ: - Vi prøver å få et barn til

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer