- Jeg ligger ikke rundt

Filmstjernen nekter for å ha vært utro mot sin kone.

IKKE UTRO: I et ferskt intervju med Playboy forteller skuespillerstjernen Josh Brolin at han aldri har vært utro mot sin skuespillerkone Diane Lane. Her er de to sammen på premieren av Brolins nye film «Jonah Hex» i juni.  Foto: All Over Press
IKKE UTRO: I et ferskt intervju med Playboy forteller skuespillerstjernen Josh Brolin at han aldri har vært utro mot sin skuespillerkone Diane Lane. Her er de to sammen på premieren av Brolins nye film «Jonah Hex» i juni. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I vår gikk det en rekke rykter om at «Jonah Hex»-stjernen Josh Brolin (42) skal ha vært utro mot sin vakre filmstjernekone - Diane Lane (44).

Blant annet skal skuespillerstjernen, også kjent fra filmer som «Milk» og «No country for old men», ha blitt observert i het omfavnelse med en ukjent kvinne mens han spilte inn «Jonah Hex» i New Orleans.
 
Brolin satte også fart på utroskapsryktene da han ble fotografert mens han kysset skuespillerkollega Marley Shelton, som han spilte mot i filmen «Grindhouse».

Nå har imidlertid filmstjernen sett seg lei alle skriveriene, og i et ferskt intervju med Playboy hevder Brolin at han aldri har ligget med andre kvinner mens han har vært gift med Lane, skriver Us Magazine. 

- Jeg ligger ikke rundt mens jeg er gift. Jeg mener, se på henne da mann. Forholdet jeg har til min kone er fantastisk, sier Brolin om kona til Playboy.


Ifølge skuespilleren var kysset med Shelton bare en tullete greie de to gjorde for å erte fotografene, og Brolin forteller samtidig at skuespillerkollegaen er en god venninne av kona hans.

- Marley og min kone er kjempegode venner. Jeg er en ekstremt hengiven person... Marley og jeg var ute sammen, snudde oss og så at det var kameraer der, og det var det. Neste gang jeg ser den kamerafyren så skal jeg gi en eller annen fyr et skikkelig smask på leppene, så vil det forhåpentligvis stå noe sånt som «Josh Brolin er homo» istedet for at jeg er utro mot min kone, sier han.

Forholdet mellom Brolin og Lane, som giftet seg i august 2004, har imidlertid ikke bare båret preg av utroskapsrykter. Kun måneder etter at de giftet seg skapte paret store overskrifter som følge av en krangel i hjemmet.

Det hele endte med at Lane ringte politiet og Brolin ble arrestert for å ha vært voldelig mot henne.

Skuespillerinnen nektet imidlertid å anmelde ektemannen, og har i ettertid sagt at det hele var en «misforståelse».

Ifølge Brolin har han hatt det tungt i tiden etter hendelsen, og skuespilleren innrømmer at det plager ham å tenke på det.

- Jeg føler sinne når det gjelder det der. Jeg føler at jeg har kommet til et punkt hvor jeg ikke kan forklare det, forsvare det, eller gjøre opp for det. Jeg kan ikke si «nei, jeg er faktisk en skikkelig bra fyr og det skjedde ikke». Alle vet hva som skjedde fordi det er kjent. Jeg var stor i kjeften, hun sa «fuck you» og ringte politiet, og noen måtte i fengsel. Det kommer til å være der resten av livet mitt, og det suger. Det har vært så forstyrrende for livene våre, forteller han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Denne sveisen ødela sexlivet