KLARE ORD: - Bistandsarbeidere, lærere, leger, sykepleiere, militærfolk og andre de som redder liv er dem du burde forsøke å ligge med. Tenk på det som en belønning for hva de gjør for verden, sier James Blunt, som her har det gøy med Paris Hilton Foto: All Over Press
KLARE ORD: - Bistandsarbeidere, lærere, leger, sykepleiere, militærfolk og andre de som redder liv er dem du burde forsøke å ligge med. Tenk på det som en belønning for hva de gjør for verden, sier James Blunt, som her har det gøy med Paris Hilton Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg ligger ikke med kjendiser lenger

Sangstjernen James Blunt oppforderer folk til å hoppe til køys med helt andre personer.

Publisert
SEHER.NO: Sangstjernen James Blunt (37) har - blant annet på grunn av sin egen kjendisstatus - fått med seg flere kjente kvinner til sitt kjærlighetsrede. Men den tidligere militærmannen har hatt noen dårlige opplevelser og anbefaler ikke andre å ligge med kjendiser, skriver The Sun.

- Jeg ligger ikke med kjendiser. Bistandsarbeidere, lærere, leger, sykepleiere, militærfolk og andre de som redder liv er dem du burde forsøke å ligge med. Tenk på det som en belønning for hva de gjør for verden, sier han til den engelske avisen.

«You're Beautyful»-sangeren, som tidligere har vært kjæreste med blant andre modellen Petra Nemcova, mener man ikke bør strebe etter å komme i kontakt med berømte mennesker rundt om i verden.

- At noen er kjente betyr ikke at de er gode i senga, hevder han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ble ydmyket av smørsangeren  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer