STERK: Sheryl Crow har lagt den tøffe tiden bak seg, men sliter fremdeles med depresjon. Foto: AP
STERK: Sheryl Crow har lagt den tøffe tiden bak seg, men sliter fremdeles med depresjon. Foto: APVis mer

- Jeg lider av depresjon

Nå vil Sheryl Crow bruke sin erfaring til å hjelpe Britney Spears.

LOS ANGELES (Seher.no): Rockestjernen Sheryl Crow (46) er kjent for å leve et tilbaketrukket liv. Men nå snakker "All I Wanna Do"-sangeren åpent ut om selvmordstanker, depresjon, alkoholmisbruk og et hemmelig ønske om å redde Britney Spears.

- Jeg lider av depresjon, og på sitt verste var det en periode på seks måneder i 20-årene hvor jeg ikke engang klarte å kle meg. Det var dager jeg ikke klarte å komme meg ut av huset, sier  hun ifølge avisa Globe.

Sangfuglen, som nylig fant kjærligheten med ny mann, fikk profesjonell hjelp for å komme gjennom den tøffe perioden, men hun vil likevel aldri helt komme over depresjonen.

- Antidepressiva og terapi hjalp, men depresjon er en kjemisk ting så det har alltid vært en del av livet mitt, sier hun videre.

Hun forteller også at hun ofte tenkte på å ta livet sitt i 20-årene, men hun klarte seg og slo gjennom som artist på 90-tallet. Dette førte igjen til at hun begynte å misbruke alkohol for å klare å stå på scenen.

- Jeg følte jeg ikke kunne opptre uten Jack Daniels, og etterpå følte jeg at jeg ikke kunne dra hjem uten, forteller hun åpenhjertig ifølge Globe.

Grammy-vinneren har også kjempet en tøff kamp mot brystkreft, og diagnosen fikk hun bare dager etter at det ble slutt med forloveden Lance Armstrong (36).

- Ting gikk fra ille til enda verre, men den eneste løsningen jeg hadde var å gå gjennom det.

Kreften hennes trakk seg etterhvert tilbake og Crow fant ut at hun desperat lengtet etter å ta vare på noen andre enn seg selv. Ett år senere adopterte hun derfor sønnen Wyatt (1).

Nå ønsker 46-åringen å ta den trøblete popstjernen Britney Spears (26) under vingene og hjelpe henne tilbake på beina.

- Det har vært så mange ganger jeg har tenkt på å ringe til henne for å tilby min hjelp. Jeg har lyst til å ta henne med til Nashville, bort fra LAs galskap, å være sammen med hestene og menneskene der for å hjelpe henne. Den jenta trenger en venn - noen må redde henne.

LES OGSÅ: Eksen advarer mot Lance