ÅPENHJERTIG: - Når jeg ser meg i speilet seg jeg en som er mye mer overvektig enn det jeg er, innrømmer Lily Allen. Foto: All Over Press
ÅPENHJERTIG: - Når jeg ser meg i speilet seg jeg en som er mye mer overvektig enn det jeg er, innrømmer Lily Allen. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg lider av angst

Popstjernen tror kroppen hennes er dobbelt så stor som den er...

SEHER.NO:  Popstjernen Lily Allen (24) har en figur de fleste bare kan drømme om, men stjernen har i lengre tid slitt med selvbildet sitt.

Nå avslører Allen at hun lider av angst som gjør at hun tror at hun er overvektig, skriver Daily Mail.

24-åringen sammenligner seg selv med Michelle McManus, som vant den britiske versjonen av "Idol" i 2003, og den gang hevdet at hun ble droppet av plateselskapet på grunn av vekten sin.

- Når jeg ser meg i speilet seg jeg en som er mye mer overvektig enn det jeg er. Det er psykisk. Jeg tror at jeg ligner på Michelle McManus, sier hun til Love Magazine, ifølge Daily Mail.


"Not Fair"-sangeren hevder hun lider av "body dysmorphia" som er en psykisk sykdom hvor personer er over normalt opptatt av kroppen, ifølge Wikipedia.

Allen har frontet mange forsider på motemagasiner verden over, og grunnen er enkelt og greit fordi hun slanket seg, hevder stjernen selv.

- Grunnen til at moteindustrien har omfavnet meg, er fordi jeg gikk ned rundt ti kilo i fjo. De ville nok ikke gjort det dersom jeg var tyngre, sier hun.

Til magasinet forteller den flotte 24-åringen at hun flere ganger har fått dårlig samvittighet for vekten sin når hun har fått beskjed om at klær ikke passer i forbildelse med fotoshoots.

- Vent litt, jeg er en popstjerne, ikke en modell. Ikke få meg til å føle meg som dritt fordi jeg ikke er ordentlig tynn og har en spiseforstyrrelse.

Artisten slapp i fjor albumet "It's not me, it's you", som klatret helt til topps på hitlistene i Storbritannia, Australia og Canada.

Allen kom nylig på syvendeplass etter en stor undersøkelse foretatt av magasinet "Harper's Bazaar", der en rekke kvinner ble spurt om hvilken kjendiskropp de helst skulle ønske de selv hadde.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Dette er beina til en 24-åring