<strong>SVÆRT SLANK:</strong> Glamourmodell Nicola McLean føyer seg inn i rekken av kjendiskvinner som begynner med hysterislanking for å gå ned i vekt etter en graviditet. En annen fotballfrue, Abbey Clancy, spiser kun frokostblanding for å gå ned i vekt, mens McLe Foto: All Over Press
SVÆRT SLANK: Glamourmodell Nicola McLean føyer seg inn i rekken av kjendiskvinner som begynner med hysterislanking for å gå ned i vekt etter en graviditet. En annen fotballfrue, Abbey Clancy, spiser kun frokostblanding for å gå ned i vekt, mens McLe Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg lever på kaffe og Cola Light

Den britiske modellen innrømmer spiseforstyrrelser.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Glamourmodellen og «I'm a Celebrity... Get Me out of Here!»-deltageren Nicola McLean (29) ble i fjor mor for andre gang.

McLean har tidligere fått mye oppmerksomhet for strekkmerkene sine, som dukket opp på modellens smekre mage etter at hun hadde vært gravid med sitt første barn, Rocky (4). Og nå, i kjølvannet av sin andre fødsel, vekker hun oppsikt igjen.

Den britiske modellen, som er gift med fotballspiller Tom Williams (30), fikk sin andre sønn Striker (1) i mars i fjor og i forbindelse med graviditeten gikk hun kraftig opp i vekt. Men i kampen mot «babyvekten» har 29-åringen nå utviklet spiseforstyrrelser.

- Jeg begynte å kvitte meg med babyvekten på en sunn måte, ved å trene og spise sunt. Men nå har det bare gått for langt, innrømmer hun overfor OK! magazine ifølge Daily Mail.

Ifølge den britiske avisen har tobarnsmoren gått ned omtrent 38 kilo det siste året, og i dag veier hun i underkant av 50 kilo. McLean forteller i intervjuet at hun sliter med spiseforstyrrelser og at hun til tider går en hel dag helt uten å spise noe som helst. Da overlever hun visstnok på kaffe og Cola Light.

- Jeg går i lange perioder uten å spise. Men så spiser jeg, jeg er ikke redd for å spise, men jeg spiser ikke normalt. Jeg gjør ikke meg selv syk, men jeg ville aldri i verden spise hver dag, lyder den forvirrende uttalelsen fra glamourmodellen.  

McLeans slankeproblemer skal ha blitt forverret av stresset hun er blitt utsatt for etter at moren fikk diagnosen brystkreft. Både ektemannen og vennene hennes skal være bekymret over de helseskadelige spisevanene hennes, men selv om hun erkjenner problemene har hun ingen planer om å ta tak i dem.

- Jeg sulter meg og det kan være livsfarlig. Jeg vet at jeg ikke er sunn, men jeg er ikke klar for å bekjempe dette ennå. Jeg har en sterkt vilje og før jeg ønsker å legge på meg kommer jeg ikke til å gjøre det heller, forteller 29-åringen, som påstår at hun er for opptatt med å støtte sin syke mor og oppdra sine to sønner til å ordne opp i spiseforstyrrelsene.

Den sylslanke kjendisen får imidlertid råd fra «life coacher» for å takle panikkanfall, men sin tynne kropp - som ifølge henne selv kunne tilhørt en 12 år gammel gutt med unntak av de store silikonpuppene, lar hun altså være i fred.

McLeans gode venninne, «Atomic Kitten»-medlemmet Kerry Kantona (30) er blant de som har uttrykt bekymring over det dramatiske vekttapet.

«Nicola McLean er en av mine næreste venner, hun er vakker både på innsiden og utsiden. Jeg har sagt til henne, du er for tynn, McLean, få orden på deg selv», skriver Kantona i sin OK!-spalte ifølge Daily Mail.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun spiser bare frokostblanding 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer