AVVISER RYKTENE: Ryktene om at Jennifer Aniston har hoppet på babymat-dietten har florert så lenge at den 41-årige stjernen har blitt kraftig lei av å bli spurt om det.  Foto: Stella Pictures
AVVISER RYKTENE: Ryktene om at Jennifer Aniston har hoppet på babymat-dietten har florert så lenge at den 41-årige stjernen har blitt kraftig lei av å bli spurt om det. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg lever på fast føde

Stjernen raser over de falske ryktene om at hun skal ha hoppet på babymat-dietten.

SEHER.NO: «Friends»-stjernen Jennifer Aniston har rukket å fylle 41 år, men har en kropp mange kvinner ville drept for å få. Nå raser skuespilleren over ryktene om at hun opprettholder sin slanke kroppsfasong ved å spise babymat.

Tidligere denne måneden hevdet et kjendisnettsted i USA at de hadde avslørt hemmeligheten bak stjernens slanke figur. De mente at Aniston hadde gått ned tre kilo på en uke med en ny diett i form av babymat. Dietten skulle fungere slik at man erstattet flere måltider med små måltider i purè-form.
 
- Jeg har ikke spist babymat siden jeg var ett år gammel. Jeg har levd på fast føde i 40 år, sier hun hoderystende People Magazine.

Babymos er den hotteste slanketrenden i Hollywood om dagen. Kuren ble utviklet av Gwyneth Paltrows personlige trener, og går ut på å spise 14 purrè-måltider hver dag.

Ryktene om at Aniston hadde hoppet på trend-dietten har tilsynelatende florert så lenge at den 41-årige stjernen har blitt kraftig lei av å bli spurt om det.

For tiden er hun opptatt med å spille inn en film på Hawaii, sammen med blant annet undertøysmodellen Brooklyn Decker - hvis kjøleskap skal vært fylt til randen av nettopp babymat.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!    


LES OGSÅ: - Hun er patetisk