SAVNER SAMBOEREN: NRK-programlederens kjæreste, Johannes Lund (t.h), har i sommer vært travelt opptatt med å arrangere Slottsfjellfestivalen - som han er daglig leder for. Her er paret sammen på VG Listas etterfest i 2012. Foto: Stella Pictures
SAVNER SAMBOEREN: NRK-programlederens kjæreste, Johannes Lund (t.h), har i sommer vært travelt opptatt med å arrangere Slottsfjellfestivalen - som han er daglig leder for. Her er paret sammen på VG Listas etterfest i 2012. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg lever med ham kun om natten

Programleder Marte Stokstad merker når det er festivaltid på kjærestens travle timeplan.

SEOGHØR.NO: For mange er sommertid synonymt med fri og festivaltid, men for NRK-programleder Marte Stokstad (36) er det litt annerledes.

«De nominerte»-programlederen er nemlig sammen med Johannes Lund, som er daglig leder for Slottsfjellfestivalen som gikk av stabelen denne uken.

- Akkurat nå lever jeg bare med ham om natten: Vi sover sammen, men det er det. Når det er sagt, så har ting vært veldig på stell i år, veldig mye mer enn tidligere, forteller Stokstad til VG om parets festivaltilværelse.

POPULÆR FESTIVAL: Slottsfjellfestivalen ligger idyllisk til i Tønsberg, og trekker hvert år et stort publikum. Her opptrer Röyksopp under festivalen i 2011.  Foto: Stella Pictures
POPULÆR FESTIVAL: Slottsfjellfestivalen ligger idyllisk til i Tønsberg, og trekker hvert år et stort publikum. Her opptrer Röyksopp under festivalen i 2011. Foto: Stella Pictures Vis mer

Denne uken hygget 36-åringen, som snart er aktuell med låtskriverkonkurransen «The Hit» på NRK, seg på «kjærestens» festival. Også barna til paret, Mingus, Lotte og Signe, fikk være med.

- Det som er fint med Slottsfjell er at jeg kan være med barna på dagen, og alene på kvelden. De har jo nesten vokst opp her og gått backstage i alle år, de, sier Marte Stokstad til VG.

Hun bedyrer også at Lund, som dessuten jobber med musikkfestivalen by:Larm i Oslo, er en kjempefin kjæreste utenom den travleste festivalsesongen.

- Han er en god far, god type - og i tillegg er han jo fin å se til. Hehe. Også er han flink på jobben, da! skryter Stokstad lattermildt.

LES OGSÅ: - Jeg ble skikkelig redd