DAMETEKKE: Popstjernen Bjørn Johan Muri har blitt svært populær blant jentene de siste årene, og i et ferskt intervju med Dagbladet Fredag innrømmer han at noen kan bli «for pågående».  Foto: Anders Myhren/Seher.no
DAMETEKKE: Popstjernen Bjørn Johan Muri har blitt svært populær blant jentene de siste årene, og i et ferskt intervju med Dagbladet Fredag innrømmer han at noen kan bli «for pågående». Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Jeg lever ikke som en munk

Men Bjørn Johan Muri drar ikke med seg tilfeldige jenter hjem.

SEHER.NO: «Idol»-deltagelsen, fjerdeplassen i MGP og hitsingelen «Yes Man» har gjort 20 år gamle Bjørn Johan Muri til en av landets heteste artister og tenåringsidoler.

Og særlig blant jentene har unggutten blitt ekstra populær.

Da han deltok i MGP i fjor vinter, fikk 20-åringen mye oppmerksomhet fra kvinnelige fans, noe han den gang innrømmet var spesielt, men «artig».

- Det synes jeg bare er artig. Jeg synes det er hyggelig at folk blir glade for å se meg. Det er ikke så mye at det blir slitsomt, sa han til Seher.no i januar.

Siden den gang har livet forandret seg radikalt for 20-åringen. I tillegg til suksessen med «Yes Man», har han også sluppet singlene «Circles» og «Once Upon a Time», og mandag kommer hans første album «Airwaves» ut i butikkene.

Oppmerksomheten fra jentene har heller ikke blitt mindre de siste månedene, og i et ferskt intervju med Dagbladet Fredag innrømmer 20-åringen, som nå er bosatt i Oslo, at han «er glad i jenter», selv om det kan bli litt voldsomt iblant.

- Jeg er glad i jenter. Men noen kan bli for pågående. Det er ikke så mye som skal til. Jeg er ikke typen som drar med meg tilfeldige jenter hjem. Ikke i Oslo i hvert fall. Jeg lever ikke som en munk. Men jeg tror jeg har til gode å bli ordentlig forelsket, sier han til avisen.

Popstjernen har også blitt vant til å få kjæreste-spørsmål fra pressen, men forteller at han fortsatt ikke har funnet den rette.

- I disse dager er jeg mer påpasselig enn noensinne på hvem jeg bruker tid på. Jeg har blitt spurt om dette i tre år nå, om jeg har kjæreste, og før eller siden kommer nok svaret til å bli «ja». Jeg tror dessuten jeg er typen til å holde på henne, når jeg først får meg dame, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!       

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ:  - Plata er viktigere enn penger