Syvbarnsfaren Nick Cannon:

- Jeg lever i sølibat

Fikk fire barn på seks måneder.

EKSPAR: I seks år var Mariah Carey gift med Nick Cannon. Sammen har de tvillingene Monroe og Moroccan. Foto: Arnold Turner/UPI/Shutterstock/NTB
EKSPAR: I seks år var Mariah Carey gift med Nick Cannon. Sammen har de tvillingene Monroe og Moroccan. Foto: Arnold Turner/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2014, etter seks år som ektepar, kom nyheten om at stjerneparet Nick Cannon (40) og Mariah Carey (52) skulle skilles.

Sammen har de tvillingene Monroe og Moroccan (10).

Etter bruddet fant tv-profilen og rapperen lykken med missedronningen Brittany Bell (33), men kort tid senere, i 2015, tok forholdet slutt. Året etter kunne Cannon likevel avsløre at eksen ventet hans barn, og i februar 2017 kom sønnen Golden Sagon (4) til verden.

I desember i fjor fikk Cannon og Bell nok et barn sammen, datteren Powerfull Queen (10 mnd.).

Ble tvillingfar igjen

Men det stoppet ikke der. Bare fire måneder etter Powerfulls fødsel ble det kjent at 40-åringen også hadde gjort DJ'en Abby De La Rosa (30) gravid. Og i juni i år ble Cannon tvillingfar for andre gang da barna Zion Mixolydian og ZIllion Heir (4 mnd.) så dagens lys.

Med dette kunne Cannon titulere seg som seksbarnsfar.

HARDT UT: Popstjerna Mariah Carey husker godt da hun var på besøk hos Ellen DeGeneres i 2008. Hun ser ikke tilbake på besøket med glede, og går nå hardt ut mot talkshowverten. Bilder fra TV3. Vis mer

Forvirringen var nok stor for mange da det knappe tre uker senere ble kjent at han nylig hadde fått et syvende barn, sønnen Zen (4 mnd.) med modellen Alyssa Scott. Zen ble også født i juni - bare seks dager etter tvillingene.

Nå hevder derimot syvbarnsfaren at han har tatt seg en pause fra å lage barn.

- Jeg lever i sølibat akkurat nå, avslørte Cannon dan han gjestet tv-programmet «Drinks Champs» fredag, ifølge Us Weekly.

- Jeg skal prøve å klare det til 2022, fortsatte han.

Da programlederne fleipet med at de hadde sine tvil om at Hollywood-stjernen kom til å klare det, svarte han følgende:

- Dere tror meg altså ikke, men jeg går fullt inn for det.

Kanskje flere barn

I løpet av kun et halvt år gikk Nick Cannon altså fra å være trebarnsfar til å bli syvbarnsfar. Det har, ikke overraskende, vekket stor oppsikt, og i juli så han seg nødt til å gå ut å forsvare seg selv.

BABYLYKKE: Noen av parene i Discovery+-serien «Singletown» besto testen med glans, mens for andre tok livet en ny vending etter realityserien. Video: Rød Løper/Discovery+. Vis mer

I tillegg til å være programleder for «The Masked Singer» (Maskorama journ.anm.), har Cannon også et eget morgenshow på radio som heter Power 106 Los Angeles. Det var i dette radioprogrammet at han av en gjest ble rådet til å «pakke den inn og beskytte seg selv», som hvis man leser mellom linjene betyr «bruk kondom så slipper du uønskede graviditeter».

Da avslørte 40-åringen at ingen av de syv graviditetene hadde vært uhell.

- Jeg får disse barna med vilje. Det er ikke en tilfeldighet, hevdet han, ifølge Us Weekly, og fortsatte:

- Stol på meg, det er mange jeg kunne gjort gravide, men jeg gjorde det ikke. De som ble gravide er de som skulle bli det. Man lever bare én gang.

I september fortalte Cannon også at det kan godt hende at han får flere barn i fremtiden.

- Man kan ikke si «jeg er ferdig nå». Hva om Gud sier «nei, det er du ikke». Jeg kommer selv fra en stor familie og har mange søsken. I perioder ble jeg oppdratt i en uortodoks familie av mine besteforeldre. Jeg har opplevd et veldig bredt spekter i oppveksten som har gitt meg en stor kjærlighet og lidenskap for barn og familie. Jeg vil ha en stor familie selv også. Herren har velsignet meg med det jeg spurte om. Når du ber, så mottar du, delte han, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: Viste frem gravidmagen på demonstrasjon

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer