VISER FREM HJEMMET: - Vi er stolte over det vi har gjort, men vi legger ikke noe vekt på det. Vi snakker ikke så veldig mye om penger. Men jeg er veldig glad i klær og sånn, da, sier Siv Cotton. Her viser hun frem sitt enorme walk-in-closet med en imp Foto: Anders Myhren / Seher.no
VISER FREM HJEMMET: - Vi er stolte over det vi har gjort, men vi legger ikke noe vekt på det. Vi snakker ikke så veldig mye om penger. Men jeg er veldig glad i klær og sånn, da, sier Siv Cotton. Her viser hun frem sitt enorme walk-in-closet med en imp Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

- Jeg lever et helt vanlig liv

Hollywoodfruen tok med Seher.no på omvisning i sitt luksushjem. Se video!

Se Siv Cotton vise frem sitt luksushjem nederst i saken  

HOLLYWOOD/ OSLO SEHER.NO: I en enorm villa med utsikt over det fasjonable nabolaget Bell Canyon i Los Angles tar den norske Hollywoodfruen Siv Cotton imot Seher.no.

For å komme hit måtte vi godkjennes av en sikkerhetsvakt. Hele området er nemlig gjerdet inn for å beskytte  beboerne mot uønskede gjester. I nabolaget bor også flere kjendiser, blant andre Alyssa Milano, som Siv forteller at hun har hilst på ved flere anledninger.

- Dette huset har vi faktisk bygd selv. Ektemannen min Christian designet det selv, og var her hver dag i to og et halvt år. Vi valgte alt interiøret til huset sammen. Vi er stolt over det vi har fått til, men vi legger ikke noe vekt på det. Vi snakker ikke så veldig mye om penger. Men jeg er veldig glad i klær og sånn, da, sier Siv Cotton.

Men selv om hun har et walk-in closet på størrelse med en studenthybel, hjemmekino, stort svømmebasseng og åtte bad, mener Hollywoodfruen at livet hennes ikke bare er luksus og glamour.  

- TV-seerne får jo også se en vanlig del av meg der jeg lager litt mat og sånn, så det er ikke bare party. Jeg tror de som møter meg blir veldig sjokkert over hvor vanlig jeg er. Håper folk ser at jeg lever et vanlig liv. Vi har det veldig gøy, men jeg er en helt vanlig person, forteller Siv Cotton.
 
- Hvordan er det for en norsk kvinne å bo slik og omgi seg med all denne luksusen? 

- Jeg var ikke født inn i noe rikdom, men jeg tenker ikke så veldig mye på det. Jeg traff Christian da jeg var 25 år og i begynnelsen var det kanskje litt rart å date en som var så suksessfull, men det fokuserer vi ikke mye på i dag.

Etter 22 år i USA har 38-årige Siv bodd lenger i Amerika enn i Norge, og hun har ingen planer om å flytte tilbake til gamlelandet.

- Jeg har alltid følt at jeg skal være her og ikke i Norge. Selv om jeg liker Norge veldig godt, så har jeg alltid følt at jeg skal være her. Det synes jo familien min er kjempekjedelig. I alle fall moren min, sier Siv til Seher.no.

"Norske Hollywoodfruer" har premiere på TV3 mandag klokka 20.30. Se Seher.nos TV-guide!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Diskuterte aldersforskjellen før bryllupet

Bli med Siv Cotton på omvisning i hennes luksushjem i videoen her: 


[obj:media:8511]