ÅRETS GJENNOMBRUDD: Martin Ødegaard fikk prisen for "Årets Gjennombrudd" på Idretssgallaen på Hamar. Foto: Andreas Fadum
ÅRETS GJENNOMBRUDD: Martin Ødegaard fikk prisen for "Årets Gjennombrudd" på Idretssgallaen på Hamar. Foto: Andreas FadumVis mer

- Jeg lever drømmen

Fotballspiller Martin Ødegaard er bare 16 år, men har likevel tatt Europa med storm. Supertalentet sier til Se og Hør at 2014 har vært «et utrolig år».

SEOGHØR.NO: Etter å ha storspilt på Strømsgodset, og deretter debutert på landslaget, har Europas største fotballklubber ligget langflate etter fotballspilleren Martin Ødegaard (16).

På Idrettsgallaen på Hamar lørdag ble han hedret med prisen for «Årets Gjennombrudd». Og etter å ha mottatt prisen holdt han en takketale mange mente var en av kveldens beste.

– Fotball er et lagspill, som de fleste vet. Jeg vil dele denne prisen med Strømsgodset, alle gutta på laget, trenere, ledere, sa han i talen – og han takket også landslaget, familien, og vennene.

LANDSLAGSDEBUT: Martin Ødegaard ble tidenes yngste norske landslagsspiller da han ble byttet inn med Mats Møller Dæhli mot Bulgaria 13. oktober. Da var han bare 15 år! Foto: Andreas Fadum
LANDSLAGSDEBUT: Martin Ødegaard ble tidenes yngste norske landslagsspiller da han ble byttet inn med Mats Møller Dæhli mot Bulgaria 13. oktober. Da var han bare 15 år! Foto: Andreas Fadum Vis mer

Fra Madrid til Hamar

Dagen før Idrettsgallaen kom han hjem etter å ha besøkt den spanske toppklubben Real Madrid, der blant andre Cristiano Ronaldo (29) spiller.

– Det er umulig å si hvor jeg er om ett år, sier Martin Ødegaard til Se og Hør.

LES MER: I nyeste utgave av Se og Hør kan du lese mer om Martin Ødegaard. Foto: Faksimile  Se og Hør
LES MER: I nyeste utgave av Se og Hør kan du lese mer om Martin Ødegaard. Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer

– Lever du drømmen nå?

– Jeg føler at jeg lever drømmen som fotballspiller. Jeg er heldig som har fått spille for Strømsgodset, og har hatt et utrolig år med mye støtte fra publikum i hjembyen, sier Martin ydmykt.

- Jeg føler at jeg lever drømmen som fotballspiller. Jeg er heldig som har fått spille for Strømsgodset, og landslaget. Det siste året har vært helt utrolig, og jeg har fått mye støtte fra Godset-fansen i Drammen, sier Martin til Se og Hør.

LES OGSÅ:  Her ser du videoen alle snakker om