- Jeg levde på kun 500 kalorier om dagen

«Thor»-stjernen Chris Hemsworths diett før hans nye film ble så ekstrem at han begynte å fantasere om mat.

STOR FORANDRING: Kroppen til Chris Hemsworth har gjennomgått store forandringer fra sin rolle som muskelguden «Thor» til fisker i filmen «In The Heart of the Sea» Foto: Filmweb/Scanpix
STOR FORANDRING: Kroppen til Chris Hemsworth har gjennomgått store forandringer fra sin rolle som muskelguden «Thor» til fisker i filmen «In The Heart of the Sea» Foto: Filmweb/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Chris Hemsworth har gjort sukess verden over med sin rolle som den muskuløse tordenguden Thor i blant annet de populære «The Avengers»-filmene.

I 2014 ble han også kåret til verdens mest sexy mann av bladet People.

Men for sin rolle som sultende fisker i filmen «In The Heart of the Sea» var det helt andre måtte han gjøre stikk motsatt av de store treningsmengdene han vanligvis legger inn før en innspilling starter.

MUSKELBUNT: Chris Hemsworth ble i 2014 kåret til verdens mest sexy mann av bladet People. Dette bildet er tatt før han startet jobben med å gå ned i vekt til sin nye film. Foto: REX/Adam Taylor/Newspix/All Over Press
MUSKELBUNT: Chris Hemsworth ble i 2014 kåret til verdens mest sexy mann av bladet People. Dette bildet er tatt før han startet jobben med å gå ned i vekt til sin nye film. Foto: REX/Adam Taylor/Newspix/All Over Press Vis mer

Istedenfor å pumpe jern på treningsstudioet to ganger om dagen og å spise åtte måltider om dagen, ble Chris satt på en knallhard diett.

På det mest ekstreme - i to tre uker - fikk han kun spise 500 kalorier om dagen.

- Jeg bruker mer tid på å fantasere om mat enn noe annet for tiden, sa han til TV-programmet Entertainment Tonight rett før innspillingen startet.

Inspirerte Moby Dick

Filmen handler om hvalskuten Essex, som i 1830 ble angrepet av en hval. Det førte til at mannskapet ble skipbrudne og måtte kjempe mot naturkreftene og sult for å overleve.

Angrepet ble senere utgangspunktet for den kjente romanen «Moby Dick».

Chris Hemsworth - som spiller styrmannen Owen Chase - la ikke skjul på hva han skulle feire med så fort innspillingen var over.

- Pizza, hamburgere, iskrem - alt som ikke har vært på menyen under innspillingen!

Privat er Chris gift med den spanske skuespilleren Elsa Pataky. De har tre barn sammen.

LES OGSÅ: Avslørte babyhemmelighet på Instagram

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer