- Jeg levde på en boks tunfisk om dagen

Odd-Magnus Williamson ble tvunget til å slanke seg før innspillingen av «Kon-Tiki».

TØFT LIV: Odd-Magnus Williamson levde kun på en boks tunfisk om dagen under deler av innspillingen til «Kon-Tiki»-filmen. Foto: Marianne Kristiansen/Se og Hør
TØFT LIV: Odd-Magnus Williamson levde kun på en boks tunfisk om dagen under deler av innspillingen til «Kon-Tiki»-filmen. Foto: Marianne Kristiansen/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Odd-Magnus Williamson (31) gjør for tiden stor suksess på norske kinoer med filmen «Kon-Tiki», hvor han spiller Thor Heyerdals kollega Erik Hesselberg.

Men innspillingen til sjøs ble ifølge Her og Nå ikke noe filmstjerne-liv i luksus for 31-åringen, som også er kjent fra «Torsdag kveld fra Nydalen» på TV 2.

For å ligne mest mulig på den originale besetningen, som ble merket av livet til sjøs, gikk Williamson og de andre skuespilleren på en streng diett, under innspillingen.

- 14-timers dager i stekende varme og gjerne med kun en boks tunfisk om dagen, husker jeg som det aller verste. Vi måtte nemlig alle ned noen størrelser og holde oss der for å se mest mulig ut som det originale mannskapet fra 1940-tallet, sier han til bladet.

Williamsons kollega Tobias Santelmann har tidligere sagt til Seoghør.no at til tross for den tøffe dietten, taklet alle skuespillerne det tøffe livet på imponerende vis.

- Det var noen sofakropper som de kanskje ikke hadde på den tiden. Det har noe med forfengelighet oppi det hele å gjøre også. Når du vet du skal rusle rundt i trusa, skjer det noe med en.  Det er en del av forberedelsene. Vi har også lest bøker om dem vi spiller og om selve ferden, sier han.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det var et modig valg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer