- Jeg levde på Cola og sigaretter

Michelle Pfeiffer tvang seg selv til å legge om livet.

KLASSISK SKJØNNHET: I dag jobber Michelle Pfieffer hardt for å holde seg i form, men hun er ikke like opptatt av utseendet sitt som tidligere. Foto: Andre Michel/DLM Press
KLASSISK SKJØNNHET: I dag jobber Michelle Pfieffer hardt for å holde seg i form, men hun er ikke like opptatt av utseendet sitt som tidligere. Foto: Andre Michel/DLM Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Michelle Pfeiffer er utvilsomt en av de vakreste filmstjernene i sin generasjon.

Selv om det er mer enn 20 år siden hun spilte den sexy rollen som Catwoman i «Batman Returns» på lerretet, ser hun fremdeles fantastisk ut i en alder av 55.

For å holde seg i form trener den flotte skuespilleren fem ganger i uken, og for noen år siden bestemte hun seg også for å bli veganer. Men Pfeiffer innrømmer at hun ikke var like opptatt av kosthold og trening i sine yngre dager.

- Jeg har ikke alltid vært sunn. Da jeg var i 20-årene røykte jeg to pakker sigaretter om dagen. Jeg levde på Marlboro Lights og Coca-Cola, avslører hun til Ladies Home Journal, ifølge People.com.

To ganger har Michelle vunnet tittelen «Verdens vakreste kvinne» i Peoples årlige kåringer, nå sier hun at utseendet ikke er så viktig for henne lenger.

- Når man kommer over en viss alder, så er ikke presset om å se ung ut så stort lenger. Da kan man begynne å se bra ut for alderen sin i stedet, og nå som jeg nærmer meg 60, så føles det helt greit, sier hun.LES OGSÅ: - Jeg måtte spytte før vi kysset

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer