- Jeg levde på 1000 kalorier om dagen

TV-stjernen drev drastisk slanking under «The Hills».

MAGER: «The City»-stjernen Whitney Port er over 177 centimeter høy og veier bare 50 kilo.  Foto: All Over Press
MAGER: «The City»-stjernen Whitney Port er over 177 centimeter høy og veier bare 50 kilo. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  TV-stjernen Whitney Port (25) fikk sitt store gjennombrudd i realityserien «The Hills» på MTV.

I disse dager gjør hun stor suksess med spin off-serien «The City», som følger hennes liv og karriere i motemetropolen New York, og 25-åringen har blitt kjent for sin gode klessmak og veldreide figur. 

Nå avslører imidlertid realitystjernen at tv-suksessen ikke bare har vært enkel for henne, og at hun under «The Hills»-tiden følte seg presset til å gå på en drastisk slankekur, skriver Daily Mail.

I et ferskt intervju med australske OK! magazine forteller Whitney at hun levde på 1000 kalorier om dagen, noe som er nesten halvparten av den anbefalte kalorimengden for en voksen kvinne.

TV-stjernen innrømmer også at slankingen «ikke var sunn», men at utseendepresset i LA gjorde at hun følte at hun måtte holde seg tynn.

- Når man jobber i Hollywood er det et konstant press på å se best mulig ut. For alle oss som er på tv, er det naturlig å tenke «jeg må se på meg selv hele tiden, så jeg ønsker å se så bra ut som jeg kan», sier Port.

- Det er vanskelig å holde balansen mellom det å se bra ut og det å være sunn og frisk. Jeg har passet godt på hva jeg putter i munnen. Det å spise 1000 kalorier om dagen er ikke sunt.

25-åringen, som er over 177 centimeter høy, veier i dag bare 50 kilo, og ser slankere ut enn noensinne. Likevel hevder tv-stjernen at hun er langt sunnere nå enn hun var i «The Hills».

Ifølge Whitney passer hun fortsatt på hvor mye hun spiser, og holder seg unna karbohydrater. TV-stjernen avslører også at hun aldri har spist pasta. 

Whitney er imidlertid ikke den eneste fra «The Hills» som har merket utseendepresset i Hollywood. Også hennes tidligere tv-kollega, Stephanie Pratt (24), har gått dramatisk ned i vekt den siste tiden, og fansen frykter nå ha hun har fått tilbake spiseforstyrrelsen hun slet med da hun var yngre.

Ifølge Pratt var det etter at hun hadde sett bilder av seg selv ved siden av «The Hills»-kollegene, og da særlig Lauren Conrad, at hun begynte å utvikle et dårlig selvbilde.

- Jeg ble skrekkslagen. Jeg husker jeg sa «jeg kan ikke tro hvor enorm jeg så ut da jeg gikk ved siden av Lauren», har hun tidligere uttalt. 

24-åringen innrømmet samtidig at hun synes det var problematisk for selvbildet hennes å jobbe med sylslanke jenter.

- Produsentene presset oss aldri til å gå ned i vekt, men det er pinlig og flaut å jobbe med så tynne jenter, sa hun.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - MTV-paret viste sin kjærlighetVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer