Orlando Bloom:

- Jeg levde i sølibat

Skuespilleren kommer med avsløringer om sexlivet i nytt intervju.

AVSLØRER: Skuespiller Orlando Bloom fant kjærligheten med artisten Katy Perry i 2016, som han nå venter barn med. Før den tid levde 43-åringen imidlertid et langt mer nøkternt liv. Foto: NTB Scanpix
AVSLØRER: Skuespiller Orlando Bloom fant kjærligheten med artisten Katy Perry i 2016, som han nå venter barn med. Før den tid levde 43-åringen imidlertid et langt mer nøkternt liv. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I starten av mars kom den hyggelige nyheten om at skuespilleren Orlando Bloom (43) og artisten Katy Perry (35) venter sitt første barn sammen. Det røpet sistnevnte i sin nye musikkvideo, der den voksende babymagen kom til syne.

Paret ble forlovet på valentinsdagen i fjor, og har vært i et av-og-på-forhold siden det i 2016 ble kjent at de hadde blitt et par. Nå har de vært sammen siden 2018 - og ser frem til å bli foreldre sammen til sommeren.

Etter at Perrys nye låt ble sluppet, snakket Perry om graviditeten under en livesending på Instagram, ifølge E! News, men hun ville ikke røpe verken kjønnet eller terminen.

I et nytt intervju med The Times, forteller Bloom nå at han tilbrakte seks måneder i sølibat før han begynte å date sin fremtidige kone for første gang. Forslaget kom fra kompisen Laird Hamilton.

- Laird sa: Hvis du vil være i et seriøst forhold, gå i sølibat for noen måneder og finn ut av det. Det tar bort ideen om å gå på en fest og undre seg over hvem man skal møte. Plutselig tenkte jeg: «Å, det går an å ha et forhold til en kvinne hvor man bare er venner», sier skuespilleren.

- Det var sinnsykt

Planen var først at Bloom skulle leve i sølibat - altså å avstå fra samleie - i tre måneder. Etter hvert fant han imidlertid ut at han satt pris på hvordan forholdet hans til kvinner var, og sine egne, feminine sider.

Dermed endte han opp med å leve i sølibat i et halvt år.

- Det var sinnssykt. Jeg tror ikke at det er sunt. Jeg tror ikke at det skal anbefales. Du må fortsette å få det til å bevege seg «der nede», sier 43-åringen i intervjuet.

Det var i januar 2016 Orlando Bloom og Katy Perry begynte å date for første gang, men gjorde det slutt en kort periode i mars 2017. I starten av 2018 hadde stjerneparet nemlig funnet tilbake til hverandre - og siden den gang har det gått slag i slag for Perry og Bloom.

SØLIBAT: Orlando Bloom og Katy Perry fant kjærligheten i 2016, men før den tid levde Bloom i sølibat. Foto: NTB Scanpix
SØLIBAT: Orlando Bloom og Katy Perry fant kjærligheten i 2016, men før den tid levde Bloom i sølibat. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I intervjuet med The Times avslører skuespilleren at paret er klare for å gifte seg snart, men innrømmer at all planlegging har blitt lagt på is grunnet coronaviruset.

Likevel er de vordende foreldrene svært lykkelige om dagen.

- Dette er en type lykke man ikke kan sette ord på. Vi har åpenbart visst dette i lang tid før vi offentliggjorde det. Som du kan forestille deg, er det er et utrolig dyrebart, privat og likevel vanlig øyeblikk å dele med verden, sier Bloom om familieforøkelsen.

Forlovet seg

Etter at musikkvideoen til låten «Never Worn White» ble sluppet i starten av mars, snakket Perry som nevnt om graviditeten under en livesending på Instagram.

- Jeg gleder meg. Vi gleder oss og er lykkelige, og dette er antakelig det lengste jeg har holdt på en hemmelighet. Og jeg liker å fortelle dere alt, men jeg visste at jeg ville fortelle dere det på den beste måten - som er gjennom musikk. For det er måten jeg snakker med dere på, sa hun.

Dette blir «Dark Horse»-sangerens første barn, mens Orlando Bloom har sønnen Flynn Christopher (9) fra sitt tidligere ekteskap med supermodellen Miranda Kerr (36).

Orlando Bloom og Katy Perry sammen på Adele-konsert Video licensed from NTB Scanpix / Splash Vis mer

Bloom gikk ned på kne på valentinsdagen i fjor, og også denne nyheten delte Perry på Instagram. Der delte hun et bilde av seg selv og kjæresten, med en haug av hjerteballonger i bakgrunnen. Under bildet skrev sangstjernen følgende:

«Full Bloom».

Perry har også vært gift tidligere - med skuespiller og komiker Russell Brand. De skilte seg imidlertid i 2011, etter et turbulent ekteskap.

LES OGSÅ: - Tar med Archie til England

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer