- Jeg leter etter norsk kjæreste

Den amerikanske rapperen B.o.B flørtet med jenter på norsk kjendisfest.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Torsdag var store deler av Norges kjendiselite samlet på Cosmo Beauty Awards på Ballroom I Oslo. TV-stjerner, modeller, sangere, bloggere og skuespillere hadde møtt opp for å feste i finstasen, men også en internasjonal stjerne dukket opp. Den amerikanske rapperen Bobby Ray Simmons Jr (23), bedre kjent under artistnavnet B.o.B festet sammen med de norske stjernene.

- Norge er fantastisk. Det er andre gangen jeg er her og jeg klager ikke, sier han til Seoghør.no.

Artisten er i Norge for å promotere sitt nye album «Strange Clouds», men fikk også tid til å kose seg og slappe av på fest. Han benyttet kvelden til å beundre de vakre norske jentene.

- Jeg leter etter norsk kjæreste, men har ikke funnet noen ennå. Kanskje finner jeg en jente i kveld. De norske jentene er vakre og jeg godkjenner dem, sier han.

Simmons er kanskje best kjent for debutsingelen «Nothin’ on You» og «Airplanes». B.o.B har toppet hitlister over hele verden med sine fengende sanger med blanding av rapp, pop og R’n’B og har samarbeidet med artister som T.I, Lupe Fiasco og Bruno Mars.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Flørtet foran kameraene  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer