VANT PRIS: Katrina Bowden, Tina Fey, Jack McBrayer og Alec Baldwin har vunnet flere priser for "30 Rock". Her er de fotografert under "Screen Actors' Guild Awards". Foto: Stella Pictures
VANT PRIS: Katrina Bowden, Tina Fey, Jack McBrayer og Alec Baldwin har vunnet flere priser for "30 Rock". Her er de fotografert under "Screen Actors' Guild Awards". Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg leter etter en morsom mann

TV-stjernen dro på singelferie til Miami.

SEHER.NO: Katrina Rowland (21) har fått sitt store skuespiller-gjennombrudd i den prisbelønte komedien "30 Rock", hvor hun spiller den dumme blondinen Cerie Xerox.

Men til tross for at hun har fått mange mannlige fans etter TV-suksessen - som i Norge sendes på Canal + - har ikke Katrina Rowland hatt like stor suksess i kjærlighetslivet.

- Jeg leter etter en morsom mann. En mann som jeg kan ha det moro med, som er ambisiøs og har store mål for seg selv, men som heller ikke tar seg selv for seriøst, sier hun til People ifølge nettstedet Aceshowbiz.com.

"Twilight"-stjernen Robert Pattinson er en av stjernene som skal ha blitt koblet til Katrina - som i helgen dro alene på badeferie til Miami.

Men TV-stjernen synes i motsetning til tusenvis av tenåringsjenter verden over at film-vampyren ikke er noe å samle på.

- Han ser ut som han har en sur grimase i fjeset hele tiden. Jeg liker menn som er litt mer spøkefulle.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Hoppet av glede for "30 Rock"-pris

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.