- Jeg ler når jeg ser meg selv på Paradise

Iselin bryr seg ikke om vitsene om hennes intelligens.

LER AV SEG SELV: Iselin Michelsen sier til Seoghør.no at hun ler av sin egen oppførsel på «Paradise Hotel». Foto: TV3
LER AV SEG SELV: Iselin Michelsen sier til Seoghør.no at hun ler av sin egen oppførsel på «Paradise Hotel». Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Iselin Michelsen (21) har blitt en av de store «snakkisene» i årets utgave av realityserien på «Paradise Hotel», etter å ha levert sitater om at hun er «mer fysisk enn psykisk smart», og å gjette på at «hovedstaden i Tyskland, heter ikke den Germany?»

Torsdag havnet hun igjen i fokus, da hun fortalte de andre deltagerne en historie om en dame som skal ha brukt en hummer som sexleketøy.

Redd for edderkopper
Iselin - som hadde sex allerede første kvelden på skandalehotellet - uttalte også at hun var redd for å sove uten undertøy, fordi hun fryktet at edderkopper skulle krype inn i henne og legge egg.

Meldingene fikk raskt mange TV-seere til å komme med sarkastiske meldinger på nettstedet Twitter, blant annet «Tweet4Tweet»-programleder Jenny Skavlan.

«Har lenge mistenkt at Iselin var en ekte reke, og fikk det bekreftet da hun fortalte om den dramatiske fødselen sin,» skriver hun på sin Twitter-side.

Bryr seg ikke om vitsene
Til Seoghør.no sier Iselin - som tok til tårene da hennes Paradise-partner Are B. Schanke sendte seg selv hjem - at hun ikke bryr seg om at folk vitser om henne.

- Jeg visste jo at jeg kom til å bli profilert når det begynte på TV, og synes det bare er hyggelig med oppmerksomhet. Når jeg møter folk på gaten, får jeg bare hyggelige meldinger.

- Jeg er ikke redd for å være meg selv, selv om noe av det du ser på TV, er klippet en del til. Men jeg bare smiler og ler når jeg ser meg selv på Paradise.

- Ikke like uvitende i virkeligheten

Selv om hun innrømmer at hun ikke er noe glad i å lese bøker, hevder Iselin at hun i virkeligheten ikke er så uvitende som hun noen ganger har fremstått på «Paradise Hotel».

- Da det gjaldt spørsmålet om hovedstaden i Tyskland, visste jeg egentlig hva svaret er, men det var Tommy som begynte å snakke om «Germany» og da husket jeg at jeg hadde hørt det før. Så da spurte jeg om det var rett.

- Men jeg hadde kommet på det, hvis jeg hadde tenkt meg litt mer om, sier hun til Seoghør.no.

Får negative kommentarer på internett

Iselin avslører at hun har fått en del negative kommentarer på internett og på SMS, men de velger hun å overse.

- Noen har kalt meg for "hore" og "bimbo" og andre stygge ting. Men slike negative kommentarer bryr jeg meg ikke om. Jeg velger å konsentrere meg om det positive, sier hun til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg føler meg ikke som noen «bad guy»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer