MÅTTE DRA HJEM: Siri Eftedal synes det var veldig hyggelig å bli kjent med alle deltagerne, men hadde ikke noe imot å reise hjem heller. Foto: Roy Darvik/Rubicon/Tor Lindseth
MÅTTE DRA HJEM: Siri Eftedal synes det var veldig hyggelig å bli kjent med alle deltagerne, men hadde ikke noe imot å reise hjem heller. Foto: Roy Darvik/Rubicon/Tor LindsethVis mer

- Jeg lengtet veldig hjem under innspillingen

Siri Eftedal er stolt over deltagelsen i «Mesternes mester», men kjempet mer mot seg selv enn de andre deltagerne i konkurransen.

SEOGHØR.NO: Sist uke hadde årets sesong av suksess-programmet «Mesternes mester» premiere på NRK1.

I år er det de kjente idrettsfolkene Bjørn Maaseide, Jan Åge Fjørtoft, Anette Sagen, Anne Jahren, Andreas Håtveit, Vibeke Skofterud, Ragnhild Gulbrandsen, Claus Lundekvam, Siri Eftedal Seland og Thor Hushovd som kjemper mot hverandre i håp om å stå igjen som vinner til slutt.

Innspillingen fant sted i Monaco hvor de ti tidligere toppidrettsutøvere bodde og levde sammen mens filmingen pågikk - samtidig som de konkurrerte mot hverandre om tittelen «Mesternes mester».

Søndag var det den tidligere håndballspilleren Siri Eftedal (49) som måtte reise hjem.

- Jeg er stolt av meg selv for at jeg deltok. Jeg hadde aldri noe utpreget konkurranseinstinkt under innspillingen. Alle de andre var store konkurrenter, men jeg konkurrerte nok mest mot meg selv, forteller hun til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

SKUMMEL OPPLEVELSE: Å gå på line over vannet var den verste oppgaven av alle, synes Siri. Her er det Vibeke Skofterud som er i ilden. Foto: Roy Darvik/Rubicon TV
SKUMMEL OPPLEVELSE: Å gå på line over vannet var den verste oppgaven av alle, synes Siri. Her er det Vibeke Skofterud som er i ilden. Foto: Roy Darvik/Rubicon TV Vis mer

Skadet hælen i konkurransen

I hvert program må deltagerne gjennom utfordrende konkurranser som setter alle deres egenskaper på prøve.

- Den verste oppgaven var da vi skulle gå på line oppe i fjellet. Jeg hadde lyst til å dra hjem. Det gikk virkelig ikke bra for min del. Vi var ikke sikret, men jeg var heldigvis ikke redd for vannet.

Den som havner sist må ut i den fryktede natt-testen - en vinn-eller-forsvinn-konkurranse som avgjør om deltakeren får være med videre eller må reise hjem.

- Natt-testen var å stå på et bein på en liten høyde. I svømmekonkurransen ødela jeg min høyre hæl da jeg tråkket på en stor stein. Jeg måtte derfor stå på på venstre. Det var ikke morsomt. Jeg skalv og var veldig nervøs. Jeg har ikke vært så nervøs i hele mitt liv, forteller Siri til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

ÅRETS DELTAGERE: F.v. Anette Sagen, Thor Hushovd, Jan Åge Fjørtoft, Roy Johansen, Anne Jahren, Vibeke Skofterud, Andreas Håtveit, programleder Dag Erik Pedersen. Foran: Siri Eftedal Seland, Bjørn Maaseide og Ragnhild Gulbrandsen.  Foto: Roy Darvik/Rubicon
ÅRETS DELTAGERE: F.v. Anette Sagen, Thor Hushovd, Jan Åge Fjørtoft, Roy Johansen, Anne Jahren, Vibeke Skofterud, Andreas Håtveit, programleder Dag Erik Pedersen. Foran: Siri Eftedal Seland, Bjørn Maaseide og Ragnhild Gulbrandsen. Foto: Roy Darvik/Rubicon Vis mer

Selv om 49-åringen synes det var veldig koselig å bli kjent med de andre deltagerne, så legger hun ikke skjul på at hun savnet familien hjemme i Norge.

- Jeg lengtet veldig hjem under innspillingen. Det var godt å komme hjem. Noen dager tenkte jeg på å dra hjem, men så sa jeg til meg selv at dette var noe jeg kun kom til å oppleve en gang i livet. Jeg var hverken kone eller mor, kun Siri.

Se flere intervjuer med årets «Mesternes mester»-deltagere her:

 

LES OGSÅ: Lundekvam trekker seg fra «Mesternes mester»