- Jeg legger på meg av å trene

Undertøysmodellen Kelly Brook fortviler over uønskede kilo.

MISFORNØYD: Kelly Brook klager hun over at hard trening øker appetitten hennes - noe som gjør at hun går opp i vekt i stedet for ned. Foto: Splash News/ All Over Press
MISFORNØYD: Kelly Brook klager hun over at hard trening øker appetitten hennes - noe som gjør at hun går opp i vekt i stedet for ned. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Siden slutten av 90-tallet har Kelly Brook (34) vært kjent som en av Storbritannias mest kjente glamourmodeller.

Nylig flyttet den veldreide briten til Los Angeles med forloveden og fitness-modellen David McIntosh, og nå avslører Brook at til tross for at hun trener beinhardt, så blir hun ikke slankere.

- Jeg har funnet ut at jo mer jeg trener, jo mer sulten blir jeg. Så jeg legger på meg, forteller hun i et intervju på BBC radio 1, ifølge Contactmusic.com.

LIKER Å HOLDE SEG I FORM: Kelly og David går også på turer sammen. Her i Franklin Canyon Park i Los Angeles. Foto: Stella Pictures
LIKER Å HOLDE SEG I FORM: Kelly og David går også på turer sammen. Her i Franklin Canyon Park i Los Angeles. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Alle tenker: «Hvorfor går Kelly på helsestudio hver dag i LA, og så blir hun bare større?». Det er fordi all treningen får meg til å spise mer, forklarer hun.

Flau over kjæresten

Brook, som takker puppene for karrieren, legger også noe av skylden på alle protein-shakene hun får i seg.

- De er så gode for de inneholder sjokolade, banan og peanuttsmør, så jeg drikker tre av dem om dagen, innrømmer hun.

34-åringen trener regelmessig sammen med sin kommende ektemann, men synes ofte det kan være svært pinlig å være i studio med kroppsbyggeren.

- Jeg blir flau når vi trener sammen for han lager så mange lyder. Når jeg er på tredemølla og han løfter vekter i en annen etasje, så kan jeg likevel høre ham stønne. Hvorfor lager han så mye lyd? Det er veldig pinlig, sier hun.

LES OGSÅ: Kelly Brook fryktet helgene da hun vokste opp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer