MISFORNØYD: Kelly Brook klager hun over at hard trening øker appetitten hennes - noe som gjør at hun går opp i vekt i stedet for ned. Foto: Splash News/ All Over Press
MISFORNØYD: Kelly Brook klager hun over at hard trening øker appetitten hennes - noe som gjør at hun går opp i vekt i stedet for ned. Foto: Splash News/ All Over PressVis mer

- Jeg legger på meg av å trene

Undertøysmodellen Kelly Brook fortviler over uønskede kilo.

SEOGHØR.NO: Siden slutten av 90-tallet har Kelly Brook (34) vært kjent som en av Storbritannias mest kjente glamourmodeller.

Nylig flyttet den veldreide briten til Los Angeles med forloveden og fitness-modellen David McIntosh, og nå avslører Brook at til tross for at hun trener beinhardt, så blir hun ikke slankere.

- Jeg har funnet ut at jo mer jeg trener, jo mer sulten blir jeg. Så jeg legger på meg, forteller hun i et intervju på BBC radio 1, ifølge Contactmusic.com.

LIKER Å HOLDE SEG I FORM: Kelly og David går også på turer sammen. Her i Franklin Canyon Park i Los Angeles. Foto: Stella Pictures
LIKER Å HOLDE SEG I FORM: Kelly og David går også på turer sammen. Her i Franklin Canyon Park i Los Angeles. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Alle tenker: «Hvorfor går Kelly på helsestudio hver dag i LA, og så blir hun bare større?». Det er fordi all treningen får meg til å spise mer, forklarer hun.

Flau over kjæresten

Brook, som takker puppene for karrieren, legger også noe av skylden på alle protein-shakene hun får i seg.

- De er så gode for de inneholder sjokolade, banan og peanuttsmør, så jeg drikker tre av dem om dagen, innrømmer hun.

34-åringen trener regelmessig sammen med sin kommende ektemann, men synes ofte det kan være svært pinlig å være i studio med kroppsbyggeren.

- Jeg blir flau når vi trener sammen for han lager så mange lyder. Når jeg er på tredemølla og han løfter vekter i en annen etasje, så kan jeg likevel høre ham stønne. Hvorfor lager han så mye lyd? Det er veldig pinlig, sier hun.

LES OGSÅ: Kelly Brook fryktet helgene da hun vokste opp