REAGERTE MED SINNE: Joachim Nårstad Nyhoff (t.h.) ble sint da Ann Marielle Lipinska sendte ham hjem i parseremonien. Nå legger han seg flat. Foto: TV3
REAGERTE MED SINNE: Joachim Nårstad Nyhoff (t.h.) ble sint da Ann Marielle Lipinska sendte ham hjem i parseremonien. Nå legger han seg flat. Foto: TV3Vis mer

- Jeg legger meg flat

Joachim angrer på reaksjonen sin etter å ha blitt sendt hjem fra «Paradise Hotel».

FORSTÅR AVGJØRELSEN: Den dag i dag forstår Joachim den vanskelige avgjørelsen Ann Marielle tok. Foto: Anton Soggiu/TV3
FORSTÅR AVGJØRELSEN: Den dag i dag forstår Joachim den vanskelige avgjørelsen Ann Marielle tok. Foto: Anton Soggiu/TV3 Vis mer
VILLE OFRE SEG: Labinot Haziri (midten) tilbød seg å reise hjem, slik at Joachim kunne bli på hotellet. Det fikk han ikke lov til. Foto: TV3
VILLE OFRE SEG: Labinot Haziri (midten) tilbød seg å reise hjem, slik at Joachim kunne bli på hotellet. Det fikk han ikke lov til. Foto: TV3 Vis mer
BETATT: Joachim innrømmer at han fikk følelser for Jeanett Hellestræ i løpet av oppholdet. Foto: TV3
BETATT: Joachim innrømmer at han fikk følelser for Jeanett Hellestræ i løpet av oppholdet. Foto: TV3 Vis mer

SEOGHØR.NO: Det var Joachim Nårstad Nyhoff (24) som i torsdagens episode måtte forlate «Paradise Hotel», etter at Ann Marielle Lipinska (24) valgte å beholde Marius Røyseth Kristiansen (22) under parseremonien.

Det fikk Joachim til å reagere med sinne. Da avgjørelsen til Ann Marielle var klar, tok han et oppgjør med Bergensjenta, og var tydelig irritert. I ettertid angrer han på det.

- Jeg legger meg flat. Jeg ble ganske irritert og forbanna på Ann Marielle, og det trengte jeg ikke å bli. Jeg skjønner at slike avgjørelser må tas så nære finalen, og hadde jeg fått bli, måtte jeg sikkert ta en like vanskelig avgjørelse selv uken etter. Så jeg føler meg som en egoist, sier han til Seoghør.no.

Joachim bærer ikke nag overfor Ann Marielle, og sier han er ferdig med den saken.

- Jeg er absolutt ikke sur på Ann Marielle, jeg er mer oppgitt over meg selv og min egen oppførsel.

Parseremoniens største overraskelse kom da Labinot Haziri (20) plutselig utbrøt at han ville ofre seg for at Joachim kunne bli. Det fikk han derimot ikke lov til av programleder Triana Iglesias.

- Jeg visste at han hadde hjemlengsel. Det å ville ofre plassen sin for meg, var utrolig stort av ham. At han ikke fikk lov, var jo ikke hans skyld. Tidligere hadde Labi vært ivrig over å få fram meningen sin under parseremoniene, og da han tok ordet, trodde jeg at han også skulle rase mot Ann Marielle. Men da han ville ofre seg, var det som å få tre kameler i hodet, så overrasket ble jeg, sier Joachim til Seoghør.no.

Joachim delte store deler av sitt opphold på «Paradise Hotel» med Jeanett Hellestræ (23). Forrige uke måtte hun reise hjem, etter å ha blitt sendt ut av Kine Blix (22). Også da reagerte Joachim med sinne, og nektet å sove i samme seng som Kine. Han la seg til å sove på gulvet, noe han innrømmet var en litt barnslig avgjørelse.

- Noen ganger tenker jeg på meg selv som et lite barn. Men det jeg gjorde, står jeg for. Heldigvis var teppet jeg sov på overraskende mykt. Men jeg har nok selvinnsikt til å forstå at det ikke var veldig modent av meg. I dag har jeg en helt grei tone med Kine.

Han avslører også at han ble betatt av rompartner Jeanett. De to er gode venner i dag, men hadde hun bodd nærmere, ville han sannsynligvis ha satt inn støtet.

- Jeanett og jeg er bare venner, men vi snakker daglig sammen. Men jeg skal innrømme at jeg ble litt betatt av henne. Nå har det seg slik at hun lever det glade liv i Stavanger, og jeg i Oslo. Men hadde hun bodd nærmere, hadde jeg nok satt traktoren i sjette gir og kjørt på. Jeg kaller moren hennes for svigermor, forteller han til Seoghør.no.

«Paradise Hotel» sendes mandag til torsdag klokken 21.30 på TV3.

LES OGSÅ: - Jeg ble sjokkert over oppførselen hennes