Gerard Piqué:

- Jeg led virkelig

Opplevde store endringer i sitt forhold til Pep Guardiola da han begynte å date Shakira.

LYKKELIGE: Gerard Piqué og Shakira er fortsatt sammen og har i dag to barn. Foto: Bryan R. Smith / AFP / NTB
LYKKELIGE: Gerard Piqué og Shakira er fortsatt sammen og har i dag to barn. Foto: Bryan R. Smith / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 34 år gamle forsvarsspilleren Gerard Piqué har nærmest blitt en kulturpilar på Camp Nou, gjennom årenes løp.

Piqué har spilt 568 kamper for FC Barcelona, med unntak av en omvei til Manchester United og et kort utlån til Zaragoza.

Men ting kunne gått annerledes.

I 2012 var han nemlig på nippet til å forlate den spanske storklubben. Piqué hadde da en vanskelig periode på banen og det var nærmest krise i garderoben under Pep Guardiola da Real Madrid tok ligatittelen.

OPPTRÅDTE SAMMEN: Shakira og Jennifer Lopez sto på scenen under pauseshowet på Super Bowl, men det var en 11-åring som fikk mest oppmerksomhet. Video: NFL via AP Vis mer

Vurderte seg vekk

På den private fronten gikk det imidlertid bedre. Men kjærlighetslivet hadde ikke ønsket effekt på profflivet som fotballspiller. Og forholdet til den colombianske superstjerne-sangeren Shakira (44) falt sammen med sportslige utfordringer.

- Jeg begynte å date Shakira og forholdet til Pep Guardiola endret seg. Nå er forholdet vårt fint. Men dette førte til betydelige spenninger, sier Piqué til den spanske avisen Marca.

- Jeg opplevde mye press, og jeg følte jeg måtte være perfekt på hver eneste trening. Dersom det noen gang var et tidspunkt der jeg vurderte å forlate Barcelona, så var det under denne sesongen.

PRIVAT: Beyoncé er kjent for å være privat av seg, men i anledning nyttårsaften delte hun bilder av tvillingene sine. Video: Beyoncé Vis mer

Den siste sesongen Piqué og den nåværende Manchester City-treneren var sammen i Barcelona var i 2011/2012-sesongen. Siden forlot Guardiola klubben, mens Piqué har blitt igjen.

Det er også den sesongen Piqué angir som sin verste sesong i den katalanske hovedstaden.

- Jeg led virkelig i Guardiolas siste sesong, sier Piqué.

Saken har også blitt omtalt av danske Ekstra Bladet.

Han valgte imidlertid å bli og resten er historie.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

FC Barcelona jobbet seg tilbake til tronen i spansk fotball allerede året etter. Siden den gang har det blitt flere ligatitler. I 2015 kom også Champions League-pokalen i hus.

I dag er forholdet til Guardiola også fint. Shakira og Pique er fortsatt sammen og de har to barn. Derfor må det sies at FC Barcelona-kapteinen har vunnet både kamper og i kjærligheten.

LES OGSÅ: Tatt på fersken: - Ser litt rart ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer