- Jeg låste meg inne på hotellrommet i flere dager

Forhåndsfavoritten David skyldte på sin egen dumhet etter den uventete Robinson-exiten.

MURTE SEG INNE PÅ HOTELLET: David Sandem skylder på sin egen taktiske bommert for at han søndag ble stemt hjem fra «Robinsonekspedisjonen»- Her er han sammen med programleder Christer Falck. Foto: TV3
MURTE SEG INNE PÅ HOTELLET: David Sandem skylder på sin egen taktiske bommert for at han søndag ble stemt hjem fra «Robinsonekspedisjonen»- Her er han sammen med programleder Christer Falck. Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: David Sandem (29) var tydelig skuffet da han søndag måtte forlate «Robinson-ekspedisjonen» sammen med realitykollegaen Dan-Richard Davidsen (27).

De to ble kastet ut etter at de åtte gjenværende deltakerne hadde blitt delt inn i lag, og fått beskjed om at en fra hvert lag skulle ut i øyrådet.

Forvirret i øyrådet

Mens Dan-Richard som tidligere i episoden hadde vært nær å trekke seg på grunn av sult og utmattelse, tok exiten med et smil, innrømmer David at han ble overrumplet over måten avstemningen i øyrådet foregikk på.

- Jeg trodde jeg kun fikk lov til å stemme på en av deltakerne på mitt lag, men så fikk vi beskjed om at vi kunne stemme på hvem vi ville. Jeg valgte å stemme på Dan-Richard fordi jeg hadde lovet å stemme på ham hvis jeg kunne, men skjønner nå at det ble skjebnesvangert for meg.

- Hadde jeg stemt på en av de andre på laget mitt, som f.eks Atle, hadde jeg sannsynligvis overlevd fordi han da ville vært med i omstemming, men jeg var for utmattet til å tenke klart, sier han til Seher.no.

Murte seg inne

Etter at han måtte forlate deltakerne, avslører David at han brukte flere dager på komme seg tilbake til hektene.

- Det første jeg gjorde var å hive innpå med junk food, dereretter låste jeg meg inne på hotellrommet i flere dager. Det tok vel to dager før jeg oppsøkte folk utenfor hotellet.

- Den eneste jeg snakket med var Dan-Richard. Han er en flott fyr og jeg er glad vi røk ut samtidig, fordi vi kunne snakke sammen om alt som hadde skjedd, sier han til Seher.no.

Ble samboer

Mye av tiden etter Robinson har David brukt sammen med «Robinson»-kollega Alita Kristensen (24), som han ble sammen med etter at innspillingen var ferdig.

Nylig ble paret samboere, etter at Alita har bestemt seg for flytte fra Alta til Oslo.

- Vi har det kjempebra, selv om samboerskapet kun er en midlertidig ordning, mens hun leter etter et sted å bo. Det blir uansett godt å bo nærmere hverandre.

David vet foreløpig ikke om han kommer til å prøve seg på mer reality-TV i framtiden.

- Jeg har ikke tenkt så mye på det, og har ingen planer om det. Men jeg er med på alt som er moro, så kanskje det skjer. Vi får se, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Robinson-Cecilie: - Puppene begynte å skli fra hverandre