- Jeg låste meg inn i skapet og gråt

TV-stjernen avslører at det prikkfrie livet foran realitykameraene var et spill for galleriet...

SPILL FOR GALLERIET: Foran reality-kameraene har Playboy-modellen Kendra Wilkinson og hennes ferske ektemann Hank Baskett hatt et tilsynelatende perfekt liv. Men nå avslører Kendra at hennes depresjon flere ganger har holdt på å ødelegge ekteskapet.  Foto: All Over Press
SPILL FOR GALLERIET: Foran reality-kameraene har Playboy-modellen Kendra Wilkinson og hennes ferske ektemann Hank Baskett hatt et tilsynelatende perfekt liv. Men nå avslører Kendra at hennes depresjon flere ganger har holdt på å ødelegge ekteskapet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I realityseriene «Playboyjentene» og «Kendra» har Kendra Wilkinson (26) tilsynelatende levd et suksessfylt liv som modell og som nygift kone til NFL-stjernen Hank Baskett.

Men i et intervju med bladet InTouch Weekly avslører Kendra at hun de siste to årene har slitt med en kraftig depresjon.

- Jeg følte det som om jeg levde i et mørkt hull. Jeg hadde så mye sinne i meg. Jeg låste meg inn i skapet og gråt og skrek.

Kendra - som i 2009 fødte sønnen Hank Baskett IV - har ifølge InTouch tidligere fått behandling for depresjoner etter at hun skal ha forsøkt å ta sitt eget liv.

Ifølge Playboy-modellen skal problemene de to siste årene ha blitt så ille, at hennes ferske ekteskap holdt på å ryke.

Kendra og ektemannen skal ifølge InTouch ha kranglet så mye at de begynte å sove i hver sin seng, men foreløpig er de fortsatt sammen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik mistet hun 18 kilo

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer