- Jeg lar meg ikke utnytte

Anine Stang ble hardbarket av Hollywood-tilværelsen. Her finner vi ut hvor tøff hun virkelig er. Se video!

TØFFING PÅ HEST: - Man må være ganske hardbarka for å overleve der borte, det er veldig mange om beinet, man må vite hvor man vil, forteller Anine Stang, som denne uka var med Seher.no på Tusenfryd. Foto: Anders Myhren/Seher.no
TØFFING PÅ HEST: - Man må være ganske hardbarka for å overleve der borte, det er veldig mange om beinet, man må vite hvor man vil, forteller Anine Stang, som denne uka var med Seher.no på Tusenfryd. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se video fra da Anine Stang besøkte Tusenfryd nederst i saken!

TUSENFRYD/OSLO (SEHER.NO): Anine Stang (25) har hatt stor suksess med sin debutsingel «Trying You On». Etter den tid har den norske ungjenta opplevd å bli et aldri så lite stjerneskudd på den norske musikkhimmelen.

Med den profilerte manageren Peter Peters på laget jobber 25-åringen nå på spreng mot singel nummer to og sitt første album. Første stopp er derimot et helt annet sted enn et platestudio...

Den blide jenta var nemlig ikke vanskelig å be da Seher.no inviterte henne med til en dag på Tusenfryd. Der fikk hun vist sin tøffeste side. Uten å blunke satte seg opp i fryktinngytende karuseller som for eksempek «Spin Spider».

I fjor høst kom Anine hjem fra Los Angeles etter å ha bodd i den amerikanske storbyen i tre år. Kanskje var det der hun lærte å bli så tøff?

- Det var veldig lærerikt å være i Los Angeles, jeg utviklet meg veldig som låtskriver og som artist. Jeg ble en tøffing. Man må være ganske hardbarka for å overleve der borte, det er veldig mange om beinet, man må vite hvor man vil, forteller hun.

- Hva med deg selv, følte du deg utnyttet noen gang?

- Nei, jeg har jo blitt harbarket, jeg. Jeg har hele tiden hatt et klart mål, og har vært streng mot meg selv. Jeg lar meg ikke utnytte.

At Anine Stang er en tøff kvinne, det er det ingen tvil om. Men ett sted satte den unge jenta foten ned. Tusenfryds nyeste attraksjon, «Nightmare», nekter hun nemlig å begi seg inn på.

I Los Angeles opplevde hun noe helt annet, men som likevel også kan minne om et mareritt, avslører hun.

- Det har ikke alltid vært lett, jeg har møtt på mange rare folk. For eksempel da en stor, kjent manager, som kunne vært bestefaren min, kom bort til meg og sa at «selv om jeg kunne vært faren din, liker jeg fortsatt 23 år gamle jenter», forteller Anine, som ikke akkurat umiddelbart falt for mannen...

- Han snakket om at han kunne introdusere meg for hvem jeg ville. De jeg hadde drømt om å få møte, kunne jeg få møte gjennom ham. Men han visste tydeligvis ingenting om meg, ikke engang om jeg kunne synge! Og så lovte han liksom at han skulle introdusere meg for folk. Jeg brydde meg ikke om at han hadde boblebad på toppen av åsen, jeg skulle ikke være med dit.

Den talentfulle artisten dro heller hjem og skrev en sang om episoden. Det angrer hun ikke på i dag. Nå håper hun at det norske folk er fornuftige og bidrar til at «Trying You On» blir årets sommerhit her i landet.

- Nå har jeg begynt å spille konserter og slike ting, det er kjempegøy! Jeg leste et eller annet sted noen som mente at «Trying You On» var en av de potensielle sommerhit-låtene, så jeg håper jo at den kan bli «soundtracket» til manges somrer i år. Og så får vi komme med en ny låt til skolestart, humrer Anine Stang til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Savner ingenting med singellivet 

Se video fra da Anine Stang besøkte Tusenfryd her:


[obj:media:8713]