<strong>GODE VENNER:</strong> Robinson-deltaker Atle Hansen innrømmer at han ikke bare deler fadelige råd med sin datter Sandra. Før de skal ut deler de to også ofte pudderkost. Her er de på torsdagens premierefest. Foto: Sølve Hindhamar / Seher.no
GODE VENNER: Robinson-deltaker Atle Hansen innrømmer at han ikke bare deler fadelige råd med sin datter Sandra. Før de skal ut deler de to også ofte pudderkost. Her er de på torsdagens premierefest. Foto: Sølve Hindhamar / Seher.no Vis mer

- Jeg låner pudder av datteren min

På hjemmebane er det alt annet enn svette og fett hår, som preger Robinson-Atle.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Med sine lange blonde lokker, solbrune hud og forkjærlighet for rosa klesplagg, har Atle Hansen blitt en fargeklatt i årets utgave av «Robinson-ekspedisjonen» på TV3.

Selv innrømmer den blide 46-åringen - som hadde med hårkur som personlig eiendel på Robinson-øya - gjerne at han er forfengelig.

Hudpleie-triksene deler han gjerne med sin 19 år gamle datter Sandra.

- Jeg har mer greie på pudder og solpudder enn datteren min. Hvem er det som er 46 år og har det forholdet til datteren sin at de låner kost og pudder på badet. Det er to mennesker i verden. Det er Atle og Sandra, sier han til Seher.no.

Sandra tar selv mye æren for at faren kom med i årets Robinsonekspedisjon, fordi det var hun som meldte ham på programmet.

Hun gleder seg til å se en ny side av faren på realitystranda.

- Alle tror sikkert han er en skikkelig pingle, fordi han kan jo til tider bruke mer tid foran speilet enn meg. Å se ham med skjegg, og bare spise ris og drikke vann, er ikke sånn vi er vant til å se Atle, men for meg er han uansett pappa, sa hun med et smil på premierefesten for årets Robinsonekspedisjon.

Atle - som blant annet benyttet premierefesten til å intervjue Robinson-kollega Kimhye Jin Kristine Iversen om hennes bryster - er imidlertid ikke redd at hans livsstil skal føre til negative reaksjoner.

- Hvis en eller annen vil spytte etter meg, som jeg aldri har opplevd, så la dem bare spytte. Det forteller mer om dem enn meg, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Jobbet som stripper før Robinson[obj:media:8922]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer