- Jeg låner klærne til kjæresten min

Slik holder kjendisdamene stilen på budsjett.

Publisert
Sist oppdatert
Se kjendisenes beste tips og video fra den rosa løperen i videoen over og få med deg kveldens antrekk i bildespesial nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Mange kjendiser liker å skinne på den røde løperen og er nøye med hva de tar på seg. Paljetter, silke, rysjer, skinn og nagler var noen av ingrediensene da stjernene inntok Moods of Norways rosa løper i Gamle Logen mandag kveld.

Under moteuken i Oslo er det spesielt viktig hva man velger å ta på seg og mange vil også imponere Se og Hørs motepoliti Jan Thomas. 

Unngår butikker
Linnea Dale så nærmest ut som en engel i en hvit flagrende kjole og sine karakteristiske røde lepper. Den vakre sangeren havnet langt opp på listen over de best kledde kjendisene, men forteller at hun prøver å unngå butikker. 


- Jeg shopper ikke så mye til vanlig. Jeg samler opp bra plagg her og der, og har ingen planer om å stoppe med det. Jeg prøver å ikke gå inn i butikker, sier Dale. 

Ari Behn kuppet Moods moteshow iført englevinger. Se video her! 

Bruker herreklær 
Det kan fort bli kostbart å kjøpe nye antrekk til hver fest, og redaktør i STYLEmag og moteblogger Celine Aagaard har noen lure tips til klesbevisste kvinner. 

- Kjøp mer vintage og ikke kjøp alt som er trendy der og da. Ta i bruk ting du finner bakerst i skapet. I dag har jeg på meg en herreshorts jeg låner gjerne klær av kjæresten min. Jeg tror på å begrense seg og finne frem ting man har fra før, forteller Aagaard som kom i baggy jeansshorts, ferskenfarget t-skjorte og sort dressjakke. 

Ikke shoppestopp 
En av Norges best kledde kvinner, Jenny Skavlan, har blitt kjent for å sy om brukte vintageklær til nye flotte kreasjoner, noe hun blant annet gjorde under delfinalene i Melodi Grand Prix. Skavlan har også fortalt at hun ikke skal kjøpe nye klær på ett år. 

Men ikke alle klarer å følge Jennys strenge eksempel.

- For min del er ikke det noe jeg står helt innefor. Jeg synes det er viktig med etikk innen forbruk, men jeg synes ikke det er riktig å stoppe opp i en instudri som er verdens største. Jeg er heller ikke like flink til å sy som Jenny Skavlan, så jeg kan ikke gjennskape min garderobe 10 ganger slik som hun kan, sier Marianne Jemtegård lattermildt. 

DJ-en og moteeksperten kom i en frekk sort skinnkjole med gulldetaljer, som hun hadde kjøpt kun to timer før moteuken begynte. Hun mener kvinner være nøye med hva de investerer i. 

- Kjøp dyre sko og tenk fornuftig på resten, er hennes beste tips. 

LES OGSÅ: - Jeg var redd hun skulle kaste ringen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer