- Jeg lager ikke mat til alle

Jessica Alba huser 84 gjester i julen.

INVITERER HELE FAMILIEN TIL JUEFEIRING: Jessica Alba liker å ha sine nære og kjære rundt seg i julen.  Foto: All Over Press
INVITERER HELE FAMILIEN TIL JUEFEIRING: Jessica Alba liker å ha sine nære og kjære rundt seg i julen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: «Fantastic Four»-stjernen Jessica Alba og hennes ektemann Cash Warren inviterer alle sine nære og kjære for å feire jul sammen med dem.

- Vi har en stor familie. Så da blir det en stor julefeiring også. Vi har rundt 84 gjester hjemme hos oss hvert år. Jeg lager ikke mat til alle, men jeg lager i hvert fall kalkunen. Så liker jeg å lage litt forskjellig tilbehør også. Jeg og Cash liker å samle familiene våre, sier Alba til ContactMusic.

Når det kommer til julen, er den en ting Jessica alltid kan regne med - nemlig konkurranser. Hennes far og svigerfar vedder alltid på hvert sitt fotballlag.

- Vi ser alltid på fotball i høytidene. Min svigerfar gikk på UCLA, mens min far gikk på S.C. Så de er ganske rivaliserende, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Jeg vil ha flere barn