- Jeg lærte å bli intim etter fylte 60

Jane Fonda måtte skille seg for tredje gang før hun «fant seg selv».

LYKKELIG: Etter at Jane Fonda skilte seg fra ektemann nummer tre er hun endelig tilfreds med tilværelsen. Foto: Stella Pictures
LYKKELIG: Etter at Jane Fonda skilte seg fra ektemann nummer tre er hun endelig tilfreds med tilværelsen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den flotte skuespillerinnen Jane Fonda (74) har alltid vært populær blant det motsatte kjønn.

Hun har opp igjennom årenes løp vært gift hele tre ganger, men det var ikke før hun skilte seg med ektemann nummer tre, CNN-grunnlegger Ted Turner (85), at hun «fant seg selv».

- Ting har alltid kommet veldig sent til meg: min stemme, min følelse av «helhet», min kunnskap om intimitet. Alle de tingene skjedde etter at jeg fylte 60, sier Fonda i følge nettstedet Showbizspy.

Den Oscar-vinnende stjernen forteller videre at skilsmissen med eksmann nummer tre var trist, men samtidig nødvendig.
 
- Ted hadde 23 svære eiendommer og flere privatfly. Men jeg visste at dersom jeg ikke skilte meg ville jeg dø rik, men ikke «hel». Så, da jeg var 62 bestemte jeg meg for å ta et veldig, veldig trist og vanskelig valg, nemlig skille meg fra Ted som jeg var kjempeglad i, sier hun videre.
 
Og Fonda angrer ikke på valget hun tok.

- Jeg flyttet inn på et lite gjesterom hos datteren min. Meg og golden retriveren min. Det var perfekt. Det var så tøft, men samtidig så riktig. Jeg kunne føle «meg selv», bli meg selv igjen. For første gang på mange, mange år var jeg ikke redd for å være alene. Det var et spesielt øyeblikk for meg, avslører hun.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: 19-åring ga fansen rumpesjokk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer