«Sommerkjappis»:

- Jeg lå på sykehuset i tre dager

Artisten fikk et ublidt møte med en brenneslebusk.

BUSK: Artist Kim Wigaard skjønte fort at han var allergisk mot brennesle. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BUSK: Artist Kim Wigaard skjønte fort at han var allergisk mot brennesle. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Sommeren kan være mer brutal enn man tror, og for artist Kim Wigaard (35) ble sommeren for ganske mange år siden en sommer han sent vil glemme.

Denne sommeren tok Se og Hør en prat med kjente og kjære kjendiser i den nye spalten «Sommerkjappis», hvor de svarte på spørsmål om alt fra verste ferieminner til økonomi.

Blant annet har vi allerede kunnet lese om artist Tone Damli (35), som delte historien om da hun risikerte fengsel, og Erik Sæter (26) som delte detaljer om en brutal ulykke.

Da det var Wigaards tur kunne han fortelle om et svært ublidt møte med en busk.

Blemmer etter buskfall

- Hva er ditt beste og verste ferieminne?

- Det verste må vel ha vært under coronapandemien, da alle ferier ble avlyst. Jeg tror ikke jeg kan huske noe skikkelig dårlig sommerferieminne …

- Jo! Jeg datt inn i en brenneslebusk. Da var jeg sikkert 13-14 år, og det var da jeg fant ut at jeg er allergisk mot brennesle. Jeg lå på sykehus i tre dager, med sånne store brennesleblemmer. Det var helt grusomt. Så da fant jeg ut det - jeg er allergisk mot katter og brennesle, lo han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.